6 із 6: росіяни переконалися у вразливості Кинджалів

16 травня 2023, 09:36оновлено 16 травня 2023, 10:41
Ворог намагався розосередити увагу нашої ППО, відвернути її на помилкові цілі, тим самим "розчищаючи" шлях "Кинджалам".
Олександр Коваленко
Олександр Коваленко вважає, що росіяни вже не впевнені в невразливості Кинджалів / Facebook Олександр Коваленко, УНІАН

6 з 6. Цієї ночі, у напрямку на Київ, російські окупанти випустили 6 "гіперзвукових" ракет Х-47М2 "Кинджал". В результаті, 6 цілей з 6 були знищені.

Коли був знищений перший "Кинджал", російська пропаганда відразу ж стала цю інформацію спростовувати. Мовляв - фейк!

А як же інакше, адже "Кинджал" - це "ракета, яка не має аналогів у світі", яку неможливо перехопити. А тут, з першого застосування ЗРК "Patriot" і знищення. Потім, коли були показані залишки ракети, росіяни намагалися казати, що це не їхній "Кинджал", а бомба БЕТАБ-500шп.

відео дня

Ось тільки своїм фейком про збиття БЕТАБ-500шп вони лише підтвердили факт примітивного виконання "Кинджала", який за основу бойової частини, використовує стару радянську бомбову концепцію, а вже поверх неї все закривається обтічником.

Після того як у російських окупантів настала фаза прийняття, вони заявили, що це просто випадковість, мовляв, "новачкам щастить!" Перший раз використовували, перший раз потрапили!

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр закінчив Одеську академію зв'язку. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Що ж...

6 із 6

Сьогодні вночі російські окупанти в Києві переслідували певні, дуже важливі цілі.

Ракети Х-47М2 "Кинджал" для російських окупаційних військ настільки цінні, що їх просто так не використовують, тобто, об'єкти, які вони повинні були вразити в Києві для командування окупантів, були гранично важливі як мета, обов'язкова до знищення. До того ж, "Кинджалам" надали супровід.

Ракети "Калібр", дрони-камікадзе, С-300... Ворог намагався розосередити увагу нашої ППО, відвернути її на помилкові цілі, тим самим "розчищаючи" шлях "Кинджалам". Це в свою чергу говорить і про те, що самі ж росіяни вже не впевнені в невразливості Х-47М2. Ну і знову переконалися в цьому.

На завершення не можу не приділити увагу проблемі фото і відеозйомки ракетних ударів і роботи ППО. Ця проблема продовжує залишатися актуальною і злив такої інформації російським майданчикам повинен не просто виявлятися, але і строго каратися.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти