А де, вибачте за слово, армата?

9 травня 2023, 11:43
Сумний пюрер. Дуже сумний сутулий пюрер, який плентався в хвості групки гостей параду.
парад в Росії
Копитько каже, що парад в Росії виглядав бідненько / скріншот з відео

Подивився я цей ваш парад одним оком. Найбільш помітне:

1. Згадка в промові бункерного діда китайських воїнів, які билися з японським мілітаризмом. А потім репліка диктора під час проходження коробки з Примор'я про те, як воїни Тихоокеанського флоту звільняли Сахалін і Курильські острови. Якось занадто з натиском. Мабуть, сильно нервують. Бо 155 бригаду морської піхоти наші обнулили вже двічі. Навіть кулеметний полк з Курил має втрати.

2. Сумний пюрер. Дуже сумний сутулий пюрер, який плентався в хвості групки гостей параду. Таке враження, що він дійсно нездоровий і його силою тягли в Москву. На тлі виділеного йому до пари нового туркменбаші виглядав не дуже добре. Переживаю.

відео дня

3. Спецназ. Іскандер-М. З-400. Ярс. І все. А де, вибачте за слово, армата? Не кажучи вже про авіацію, яку розполохали невідомі безпілотники (вирішили без авіації, щоб своє ж ППО не накоїло біди). Виглядало як демонстрація останніх козирів. Очевидно, хотіли, щоб було скромно, але зі смаком, "тиха розкіш". Думаю, роснарод буде не дуже задоволений. Бо бідненько, немає колишньої могутності.

4. Найстрашніше - усі ось ці коробки поки ще живих і цілих суворовців-нахімовців-курсантів. Підбадьорливий дід і на парадній трибуні (пропагандисти в тому числі) їх усіх угроблять, якщо затримаються при владі.

Коротше, нам своє робити. Справжній парад ще попереду.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти