А "хороші росіяни" все чекають, коли почнеться український наступ

23 травня 2023, 19:20
Ура тим росіянам, які зі зброєю в руках воюють проти путінського Мордора! Вони справжні.
танк, ЗСУ, війна
А "хороші росіяни" все чекають, коли почнеться український наступ, вважає Ейдман / фото: 53 ОМБр імені Володимира Мономаха

"Хороші росіяни" люблять порівнювати Росію з літаком, захопленим терористами. У цій концепції беззбройні пасажири, тобто росіяни, фізично не можуть дати відсіч озброєним терористам (владі). Вони змушені терпіти, страждати і навіть, під впливом стокгольмського синдрому, брати участь. Альтернативи нібито немає і бути не може.

Події в Білгородській області повністю зруйнували цю фальшиву картину. Є, є пасажири, які намагаються зі зброєю в руках відбити свій літак у терористів. Як у них вийде, ми не знаємо. Але вони хоча б спробували! На відміну від нас - трусів.

Зараз до мене прийдуть в коменти премудрі ліберальні піскарі і з важливим виглядом повідомлять, що в російському добровольчому корпусі, що наступає в Бєлгородській області, воюють страшні націоналісти. Знаю, знаю. Є там і націоналісти, але є анархісти, ліберали і люди різноманітних політичних поглядів.

відео дня

Відомий анархіст Дмитро Петров загинув, воюючи проти російських окупантів, а його соратник Олексій Макаров вступив в РДК. Нещодавно до Корпусу приєднався не менш відомий ліберальний активіст Ільдар Дадін, перший отримав реальний термін за несанкціоновані пікети. Цю статтю КК правозахисники потім так і назвали "дадинською". Я непогано знаю співорганізатора Громадянського комітету, який фактично є політичним представником РДК, Анастасію Сергєєву. Вона теж точно до націоналістів ніякого відношення не має. Тому не треба просувати ці кремлівські меседжі про страшних нацистів, що йдуть з України.

Я сам немолодий, ледачий і люблю комфорт. Зізнаюся, що, на свій сором, давно не готовий на подвиги і самопожертву. Однак є молоді пасіонарні люди, що йдуть вперед зі зброєю в руках. Вони мають право сказати: ми хоча б спробували, а ви? А нам доведеться стояти з похнюпленими, підтоптаними у європейських шинках пиками: ой, вибачте, нам ніколи, у нас конференція в Берліні, форум у Вільнюсі, з'їзд в Брюсселі: галасуємо, братці, галасуємо. А, до речі, коли вже нарешті почнеться український наступ? А то вікно можливостей в Росії ніяк не відкриється...

Смішно і соромно. Тому ура тим росіянам, які зі зброєю в руках воюють проти путінського Мордора! Вони справжні.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти