Агонія збанкрутілого фраєр-фюрера: чому немає сенсу рятувати Росію

2 березня 2022, 07:20оновлено 30 березня 2022, 16:37
Росія – країна прокажених, територія зомбі. Людство побачило, що будь-який трактор у росіян перетворюється на танк, а демократія – на торжество фашизму.
Європа і весь світ переконалися не тільки у віроломстві ублюжої імперії, а й побачили героїзм громадян України
Слідуючи історичному заповіту українських прикордонників, відтепер усе російське буде посилатися в зазначеному напрямку

І сказав героїчний захисник острова Зміїний: "Російський корабель, йди нах...!". І закарбувалася ця фраза в історії, визначивши подальшу долю фашнявого "Путаніка", що вже накренився і готовий піти на дно у саме Прикобзоння…

Те, що ми зараз спостерігаємо – це справжня агонія збанкрутілого, і тому – озвірілого фраєр-фюрера, що метається по стінках у своєму уральському бункері. Він тепер не просто вигнанець, а без п'яти хвилин – військовий злочинець. Документи в Гаагу вже подані, і залишилося дочекатися офіційного визнання: так, всі ознаки військових злочинів режиму в наявності. І от тоді розмова з головним опаришем "русского мира" буде зовсім іншою.

Розрахунок на те, що українці злякаються натиску орків і розбіжаться, не виправдався. Бліцкриг провалився. ЗСУ за останні 8 років навчилися військовій справі, а Головнокомандувач виявився не клоуном, про що так довго верещали всім щурячим прайдом путло-пропагандисти, а справжнім політиком і лідером із залізними яйцями.

відео дня

Де Путло і де Зеленський? Перший напав всією побєдобєсною шоблою, засів у підземеллі, де тепер і носиться в істериці по стелях, не підпускаючи до себе на відстань метра навіть власну челядь. Другий – залишився в Києві, і продовжує керувати обороною країни. Так хто з них – ганебна клоунеса?

Європа і весь світ переконалися не тільки у віроломстві імперії виробків, а й побачили героїзм громадян України, які довели, що готові битися за свободу і європейський вибір до кінця. І це мало дію: політичний істеблішмент розвернувся в бік Києва і заявив про готовність прийняти Україну в Євросоюз. Зеленський негайно подав заяву про вступ, і от уже найближчим часом статус цієї війни може змінитися. Це буде вже не "конфлікт між уламками колишнього СРСР", а військові дії Росії, що ведуться проти Євросоюзу. Відчуваєте різницю? І розмова з войовничою плешивою скотиною може якісно змінитися.

Кажуть, що Макрон, який завжди приймав близько до серця істерики Путло-психеї, після вчорашньої півторагодинної розмови випав у схоластичний осад. Такого псевдоісторичного марення, замішаного на ядерних відходах параноїка, що обісрався, він не чув ніколи. Дідусь відшиб собі череп чудовезно, і стрімко мутував в Саддама Муаммаровича Путлера. Вакуумні бомби по мирному населенню він вже жбурляє, килимовими бомбардуваннями бавиться, а касетні бомби свистять – тільки в путь. Для завершення мутації залишилося застосувати по мирному населенню який-небудь зарин і накрити все це, не приведи Господи, ядерним ударом – і світ здригнеться від залізобетонної рішучості всеперемагаючого гівнюка. Але і того, що він вже встиг накоїти – цілком достатньо для заливання фашистської печери політичним і економічним бетоном.

читайте такожЗвернення до громадян РФ: з нами весь світ, з вами – тільки скажений карлик Путін

Слідуючи історичному заповіту українських прикордонників, відтепер все російське буде посилатися в зазначеному напрямку. Російські туристи? – нах...! Російські бізнесмени? – нах... Російські артисти-музиканти? – туди ж. Російські дипломати? – тим більше! Російські спортсмени? – п...дуйте з чемпіонською швидкістю! Російський – значить, нах... Усією фашистською балалайнею, стрункими рядами, країна вирушає в еротичний тур в один кінець. На... – назавжди!

Забудьте про західні фільми, лахи і машини. Забудьте про технології та довгострокове бізнес-співробітництво. Забудьте про комп'ютери та програмне забезпечення. Забудьте про концерти та виставки. Валерія Гергієва відсторонили від посади головного диригента Мюнхенського філармонічного оркестру. Нах...! Латвія розглядає питання про позбавлення Авена громадянства. Нах...! НХЛ оголосила про припинення всіх ділових відносин із Росією. Нах...! Netflix відмовився транслювати 20 російських федеральних каналів першого і другого мультиплексу. Нах...! Російське – значить нах...!

читайте такожПутіна витягнуть із бункера і розмажуть асфальтовим катком, краще буде, якщо це зроблять самі росіяни

Всередині козлятника вже лунає жалюгідне мекання: "Нас за що ненавидіти? Від нас же нічого не залежало! Подивіться, як по-звірячому озброєні силовики! Оцініть ступінь їх лютості! Нас же рясніють! Нас же посадять! Нас скоро розстрілювати почнуть!".

А чим ви займалися останні 22 роки, люди добрі? Путін почав підривати вас ще до приходу до влади. Чому мовчали? Чому підтримували чеченську бійню зі словами "так їм і треба"? Чи не тому, що схильність до фашистської прокази в вас була завжди, і Путіну тільки залишалося потихеньку, день за днем, вести вас в це коричневе царство, яке фонтанує то нафтою, то пропагандистським виттям про неминуче процвітання скотобази, що стрімко дичавіє. Ваші урко-вожді і орко-олігархи вважали, що зможуть підкупити весь світ, і до якогось моменту у них непогано виходило. Але рівно доти, доки вони, втративши береги, не сунулися в Україну, як у лакмус.

читайте такожЯкщо Путін продовжить поливати Україну "Градами", українці для армії РФ стануть страшнішими чеченців

У цьому місці проявилися всі. Упилися і оголилися, занурившись у божевільну оргію в обнімку зі смертю. Сп'янілий нацистською пристрастю Шойгу заявляє про те, що Росія проведе "перший міжнародний антифашистський конгрес", де всім борделем збоченців заспіває оду невинності! Людожери проти канібалізму! Даєш право на життя всім, кого ще не встигли зжерти! До чергового кривавого бенкету, який оголосимо пізніше – тільки-но знову зголодніємо!

І десь поруч попискує вусатий гермафродит Лукашенко: "Дай бог, щоб цей конфлікт не переріс у планетарний".

читайте такожПровалений план Бункерного Діда: які виходи є у Путіна з війни в Україні

Пізно об'єднуватися в антифашистські рухи і засновувати комітети порятунку, панове Ходорковські, Гудкови та інші Шендеровичі. Навіть не намагайтеся врятувати цю потопаючу в коричневому гівні територію. Заткніть свої інтелігентські фонтани з благо-дурними вигадками "там не всі такі". Це – країна прокажених. Це – територія зомбі. І ці зомбі жадають покусати весь світ. Жодного "другого шансу на демократію". Людство побачило, що будьякий трактор у росіян перетворюється на танк, а демократія – на торжество фашизму. Відстороніться, замовкніть і вчіть інші мови. Тому що російська – значить, нах...!

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти