Активна фаза війни з великою ймовірністю закінчиться наступного року

1 листопада 2023, 06:11
Нас змусять. Причин кілька: перше - вибори в США і потрібно показати "образ миротворця", друге – основні завдання для США ця війна виконала.
Активна фаза війни з великою ймовірністю закінчиться наступного року
Коли закінчиться війна / колаж: Главред, фото: Окрема президентська бригада, Командування Об'єднаних сил ЗСУ

Розмова у спортзалі: "Здрастуйте Анатолію, я ваш підписник... Можете відповісти на два питання? Що нам чекати, коли закінчиться війна? І що робити бізнесу, їхати чи ні, до чого готуватися?".

Тезово перекажу тут свою відповідь, може кому теж цікаво. Війна закінчиться тільки із припиненням існування російської імперії! Імперія розвивається, приростаючи територіями і цей ризик збережеться, поки вона існує. - Активна фаза війни з великою ймовірністю закінчиться наступного року (весна-літо).

відео дня

Нас змусять. Причин кілька: перше - вибори в США і потрібно показати "образ миротворця", друге – основні завдання для США ця війна виконала – знищення левової частки військового потенціалу союзника Китаю.

США почали підготовку до великої війни з Китаєм, і їм потрібен час на акумулювання ресурсів. Україно-російська війна вже значно виснажила запаси. Конфлікт, на жаль, перейде в "заморожену фазу" на кордонах, які відвоюємо до цього часу

Що робити бізнесу? Залишатися та інвестувати! Особисто я лишився. У мене родичі живуть у 5 розвинених країнах світу, я не маю обмежень на виїзд. Але Україна найцікавіша країна для життя та розвитку! Україна – це країна – "стартап". Тут найнижча база для старту масштабування будь-якого бізнесу.

Долар, вкладений у проекти в Європі, дасть прибутковість 20 центів. Долар, вкладений в українські проекти, може повернутися десятками доларів.

Все описане – суб'єктивно. Але я знаю, що на Україну чекає велике майбутнє.

Хто такий Анатолій Амелін

Співзасновник і директор економічних програм Ukrainian Institute for the Future. Працював у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку, був членом ради директорів Національного депозитарію.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти