Американці таки роздягли Рамзана Ахматовича

3 вересня 2023, 09:32
8856
Як я вам співчуваю, Рамзан Ахматович, як співчуваю. Втім, голими ми приходимо в цей світ, голими і підемо…
Рамзан Кадиров
США наклали санкції на матір Рамзана Кадирова / соцмережі

Я з цікавістю подивився ролик з Рамзаном Ахматовичем Кадировим. На цьому відео Рамзан Ахматович, у властивій йому оригінальній манері, нарікав з приводу того, що США ввели санкції проти його матері. Він рішуче зажадав, щоб їх "зняли" і причому "швидко". Інакше він погрожував "цього не пробачити" і "піти на все".

Мене, зізнатися, спочатку дуже здивував сам факт накладення американцями санкцій на матір Кадирова. Я подумав: ось їм робити нічого, докопалися до старої, яка зроду ні в яку Америку і не збиралася їхати. Вона, напевно, і не знає де та Америка знаходиться. І їй ці санкції так само байдужі, як, наприклад, американським конгресменам введені проти них російські санкції.

відео дня

І тут раптом така емоційна реакція з боку Рамзана Ахматовича. Я-то думав, що він від душі посміється над цим. Я прекрасно пам'ятаю як він весело глумився над американськими санкціями, накладеними на нього самого. З чого б так болісно реагувати на санкції проти матері, якій по ідеї ці санкції повинні доставляти ще менше клопоту, ніж самому Рамзану Ахматовичу?

І тут мене осінило! Ймовірно його закордонні рахунки і активи (хоч би в тих же Еміратах) записані на матір! Саме тому американцям і є справа до неї! Нічого не скажеш: удар під дих. Ось адже воно як все вивернулося-то... все, як то кажуть, що нажито непосильною працею…

Ах, як я вам співчуваю, Рамзан Ахматович, як співчуваю. Втім, голими ми приходимо в цей світ, голими і підемо ... смирення і аскетизму вчить нас і Біблія і Коран. На все воля Божа ... Аллах акбар!

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії і заступником Голови Уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає в Німеччині. Підтримав Україну і розкритикував дії Володимира Путіна за російське вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти