Бандитська розводка Путіна-Орбана: на що намагаються змусити Україну

Путін зустрівся з Орбаном / Колаж Главред, фото скріншот із відео, Офіс президента

Орбан, вдаючи, що він за негайний мир, намагається залякати європейців, мовляв, не підете Путіну на поступки, не погодитеся на його умови.

Бандитська розводка Путіна-Орбана.

Атака на мирних жителів України, включно з варварським ударом по найбільшій дитячій лікарні, була свідомим політичним ходом Путіна. Кремль разом зі своїми агентами і доброзичливцями розігрує трагіфарс, мета якого примусити Україну до капітуляції. Орбан у цій постановці грає роль доброго слідчого, а Путін - злого.

Орбан, вдаючи, що він за негайний мир, намагається залякати європейців, мовляв, не підете Путіну на поступки, не погодитеся на його умови - буде ще гірше, ще більше крові. Справді, не встиг Орбан сказати в інтерв'ю Bild - "І повірте мені, наступні два-три місяці будуть набагато жорстокішими, ніж ми думаємо", - як Путін влаштував українським містам криваву баню. Далі Орбан почне скиглити: "Дивіться, я ж попереджав, треба йти Путіну на поступки".

Ніякий мир ні Путіну, ні його угорському клеврету, багато років пов'язаному з російською мафією (Семеном Могилевичем та ін.), не потрібен. Їм потрібна капітуляція України. Для цього вони й імітують "мирний процес", частина якого - вбивства мирних жителів українських міст. Таким чином вони намагаються змусити Україну піти шляхом самоздачі, а Захід - зрадити її інтереси.

Усі, хто говорить зараз про якісь неминучі поступки заради міфічної угоди з Путіним, підіграють йому. Варто тільки зробити хоч найменшу поступку бандитам, і вони будуть нагинати тебе все нижче і нижче.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Новини заразКонтакти