Чи буде наступ на Харків?

Харків / ua.depositphotos.com

Про "наступ" на Харків російська пропаганда поширює ІПСО з початку 2024 року й особливо інтенсивно з кінця лютого - початку березня.

З цього ж періоду розумні люди, а не розгублені балакучі голови, роз'яснювали послідовно і з розстановкою, чому в російських окупаційних військ зараз немає ресурсу для проведення загальновійськової операції з метою оточення й захоплення Харкова, але вони продовжуватимуть тактику ударів по місту і особливо - прикордонній зоні, а також робитимуть диверсійно-терористичні вилазки ротних груп у прикордонну зону.

За минулі місяці тільки я дав не просто кілька, а, напевно, понад сотню інтерв'ю на тему "харківського наступу", не просто роз'яснюючи, а буквально розжовуючи, що відбуватиметься, з чого почнеться і як на це реагувати. І після того, як, здавалося б, на кожному інформаційному майданчику, який тільки можна було охопити, щойно почало відбуватися те, про що попереджали, причому, не більше, не менше, стала виникати істерія.

Особливо в цьому плані продовжують тішити журналісти, причому ті самі, яким я, як пінгвінам у дзьоб, вкладав послідовність подій і обмеженість можливостей РВВ, але які мені зараз дзвонять (не пишуть у WhatsApp, а саме дзвонять) і запитують: Олександре, почався наступ на Харків, так????

Серйозно?

Зараз усе відбувається саме так, як і передбачалося. Не більше, не менше.

Хочете почути мої коментарі з цього приводу - читайте пости місячної давності. Забиваєте в пошуку словосполучення "наступ на Харків" і вперед. Але якщо ви істеричка і адепт російських ІПСО, тоді вам нічого не допоможе.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний та економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти