Що буде з Європою у разі вторгнення РФ в Україну

Вторгнення РФ в Україну змінить геополітичний розклад у світі / vedomosti.ru

Програють всі країни Європи, крім об'єднаної і могутньої Німеччини - нового партнера Росії.

Спроба реального вторгнення путінської Росії в Україну різко змінить євроатлантичну безпеку Європи. Будь-яка поразка України стане величезною геополітичною поразкою США в Європі і в усьому світі. Світовий негативний ефект від поразки США в Україні від Кремля буде набагато сильнішим, ніж реакція світу на стрімку втечу США з Афганістану.

Читати такожРосія не здатна на повномасштабне вторгнення в Україну: Кулеба пояснив причинуСтане ясно, що якщо США не зуміли захистити Україну від нападу, то як вони зможуть захистити від реальної загрози вторгнення Росії в іншу Європу (ЄС) або Тайвань від Китаю. НАТО остаточно "згниє" як оборонний альянс і перетвориться на формальну організацію європейських генералів, не здатних до самозахисту Європи.

Якщо Америка потерпить від путінської Росії військово-політичну поразку в Україні, то Китай миттєво надасть допомогу Москві і візьме курс на швидке створення китайсько-російського і антиамериканського Альянсу.

У той же час, в Європі самовпевнена і байдужа Німеччина буде заспокоювати всі країни ЄС, пропонуючи їм змиритися зі своєю новою долею і погодиться на вимогу путінської Росії про розподіл Європи, як це було до 1991 року. Програють всі країни Європи, крім об'єднаної і могутньої Німеччини - нового партнера Росії. Особливо сильно програють країни Східної Європи, які, поза своїм бажанням, неминуче опиняться в зоні впливу путінської Росії.

Читати такожВійська НАТО в Україні та посилення в Східній Європі: в Альянсі закликали Росію до поступокАле Німеччина терпляче буде їх умовляти не бунтувати. Точно так вона вісім років тому, з початку вторгнення і окупації путінської Росії частини України, переконувала вперту і горду Україну змиритися з Мінськими угодами і віддати Донбас сепаратистам, а Крим Росії.

Новини заразКонтакти