Що означає перемога Трампа

Камала Гарріс і Дональд Трамп / Колаж Главред, фото скріншот із відео

Завдання Трампа – змусити Європу платити за війну в Україні.

Якщо Трамп переможе на президентських виборах 2024 року, то Путін і Трамп, з двох боків, тиснутимуть на Європу і заодно на Україну, граючи в "хорошого і поганого поліцейського".

Завдання Трампа - змусити Європу платити за війну в Україні та відновлення після перемир'я з путінською Росією, якого він доб'ється ціною поступок України. А мета Путіна - відокремити Європу і Україну від США і домогтися визнання міжнародним співтовариством його геополітичної перемоги над Україною, відповідно, перетворення Росії на один із центрів багатополюсного світу.

Успішна співпраця путінської Росії і Трампа на європейському фронті та в Україні, що дасть змогу США скасувати режим санкції проти Кремля і дистанціювати Росію від Китаю.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби «Український барометр». Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь в першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го — керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, директор Соціологічної служби «Український барометр».

Джерело

Новини заразКонтакти