Для повторения сталінського терору все готово

Ліквідований пропагандист Владлен Татарський / соцмережі

Російська влада повторює трюк, який застосував Сталін, щоб виправдати масові репресії кінця тридцятих.

"Оскаженілих собак я вимагаю розстріляти - всіх до одного!".

Вишинський

"Їх винищують як скажених собак зі отруйною слиною, що тече рота ".

Медведєв

Раніше я написав про те, що вбивство татарського може бути провокацією в стилі вбивства Кірова, покликаною виправдати масовий терор проти незгодних, а сьогодні Медведєв вже нахабно плагіатить Вишинського.

"Гірше, що поки без відплати залишаються ті головні виродки, хто годував і фінансував найманих вбивць, хто надиктовував їм плани. Бачите їх? Так, так, це наша так звана непримиренна опозиція, яка вже не перший рік воює проти власної країни за активної підтримки Заходу, де про неї знімають пафосні фільми, удостоєні заангажованих нагород. Всі ці смердючі ФБК і МБХ-медіа, навальні, волкови, пономарьови та інші ходорковські стали просто пересічними терористами і вбивцями. Вони хтиво насолоджуються видом крові громадян Росії. Вони роздмухують ніздрі від збудження при вигляді поранених і покалічених тіл. вони ревно присягнули темряві і терору разом з вбивцями рідного їм київського нацистського режиму.

З терористами не домовляються. Їх винищують як скажених собак з отруйною слиною, що тече з рота. Без зайвих пафосних слів. Як тільки з'являється можливість. Навіть якщо часом на це йдуть роки. До них не застосовується прощення і співчуття. Саме це і є вища справедливість.

З кожним днем і з кожною годиною розгорталося судове слідство по справжньому справі показувало все більше і більше, все страшніше і страшніше ланцюг ганебних, небувалих, жахливих злочинів, скоєних підсудними, весь огидний ланцюг злодіянь, перед якими тьмяніють і тьмяніють лиходійства найбільш закоренілих, найбільш мерзенних, найбільшрозгнузданих і підлих злочинців.

Так званий "право-троцькістський блок" - це організація шпигунства, диверсій, шкідництва, політичних вбивств і розпродажу своєї батьківщини ворогам.

Вся наша країна, від малого до старого, чекає і вимагає одного: зрадників і шпигунів, які продавали ворогові нашу Батьківщину, розстріляти, як поганих псів!".

Визначте самі, де тут закінчується Медведєв і починається Вишинський, якщо, звичайно, зможете.

НАК вже звинуватив ФБК у співучасті у вбивстві воєнкора, точніше, військового злочинця татарського. Уральська команда Соловйова з цього приводу почала складати списки місцевих прихильників Навального та інших "ворогів народу". Пропагандисти біснуються і вимагають крові незгодних, звинувачуючи їх у пособництві терористам.

Російська влада повторює трюк, який застосував Сталін, щоб виправдати масові репресії кінця тридцятих - будь-яких опозиціонерів тепер можуть оголосити відповідальними за терор.

Для повоторения сталінського терору все готово, в тому числі пропагандистське обгрунтування. До нього фактично закликають Медведєв, Пригожин, Соловйов і багато інших в путінській верхівці. Залишається сподіватися тільки на те, що вони просто не встигнуть розгорнути нову широкомасштабну репресивну компанію до свого краху, що швидко наближається.

Джерело

Новини заразКонтакти