Диявольський задум найправославніших генералів гранично очевидний

Диявольський задум найправославніших генералів гранично очевидний

Про російський терористичний удар по Охматдиту і пологовому у Києві.

Сьогодні росіяни атакували українських дітей. Цілеспрямовано. Охматдит - це раз. Але багато хто, можливо, не зрозумів - "Ісіда" на лівому березі Києва - це пологовий будинок. Не просто клініка. Кількість загиблих там, таким чином, можна сміливо помножити, щонайменше, на два.

Це було зроблено навмисно, спеціально.

Диявольський задум найправославніших генералів (благословенних російською церквою та її патріархом) гранично очевидний:

1) показати, наскільки вони, росіяни - людожери, спробувавши, тим самим, змусити їх боятися ("для нас немає правил, ми всіх уб'ємо, здавайтеся");

2) спровокувати на удар у відповідь по їхніх лікарнях - їм своїх дітей не шкода, і вони думають, що інші люди на цій землі - такі самі мерзотники, як і вони, і здатні на таке ж, нехай і у відповідь, звірство, - у такому разі в обгидливих кремлівських покидьків, які обпаскудилися, є сподівання переконати когось у тому, що українці такі ж жорстокі, як російська орда, і тому немає сенсу допомагати одним дикунам у протистоянні з іншими.

Ми - не дикуни. Знайте, росіяни: ми не будемо стріляти по ваших самках і дитинчатах.

Але життя має чудову властивість спіралеподібної циклічності подій. Рано чи пізно палатимуть і ваші міста. Утім, напевно, не рано чи пізно, а невдовзі: ви почнете (вже починаєте) пожирати самі себе.

І тоді, читаючи новини в Телеграмі про ваші болісні смерті, ми не станемо, як ви, ставити смайлики (як ви робите у наших тг-каналах зараз під фото з Охматдиту). Ми ж люди, а не ви.

...Але і співчувати ми вам уже ніколи не будемо. І переконаємо всіх не співчувати вам.

І ви залишитеся наодинці із собою. Це і є найвище покарання.

І нехай здійсниться воно якнайшвидше.

Facebook

Хто такий Михайло Ганницький?

Михайло Ганницький - український журналіст, колумніст, шеф-редактор УНІАН. Закінчив Інститут журналістики КНУ імені Т. Г. Шевченка. Колишній головний редактор Сегодня.ua і заступник головного редактора газети "Сегодня". Член Національної спілки журналістів України.

Новини заразКонтакти