Євреї на Північному Кавказі стали прямими заручниками Путіна

Володимир Путін / фото: скріншот з відео

Він намагатиметься торгувати їх безпекою та свободою на міжнародному ринку.

Кремль дав відмашку на розгул махрового антисемітизму на Північному Кавказі. Без вказівки вищого Московського начальства влади на місцях не дозволили б собі реагувати на міжнародні події на власний розсуд. Не така країна РФ сьогодні.

Тиждень тому пропагандист Кисельов знайшов офіційне виправдання для антисемітизму, вибудував логічний ланцюжок: РФ — історично мусульманська країна. А для мусульман антисемітизм-це культурна норма. Паралельно чітко пішла агресивна антисемітська і антиізраїльська хвиля в Чечні, потім в Дагестані, тепер ось в Нальчику... Почалося з колективних молитов на підтримку палестинців, тепер ми бачимо, що єврейські громади північнокавказьких республік знаходяться у великій небезпеці. Кілька днів тому анонімні канали вже опублікували імена рабинів і адреси синагог в Ставрополі, Краснодарі, Сочі, Нальчику і Дербенті, супроводивши їх антисемітськими заяви.

Навіщо це Кремлю абсолютно зрозуміло. Євреї стають прямими заручниками Путіна, він буде намагатися торгувати їх безпекою і свободою на міжнародному ринку. Як це робив СРСР, в який він мріє повернутися, як це роблять сьогодні старанні учні Путіна з Хамасу.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії «ЮКОС». Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Новини заразКонтакти