Як Путіну вдалося нас втягнути у війну на виснаження

Путін та Зеленський / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, сайт Кремля

Довго утримуватись в такому кривавому міксері Україна не зможе.

Курщина. Знову в зоні бойових дій ра**исти розстріляли 9 українських полонених. Це другий випадок за останні два тиждні. Схоже що ублюдки у військово-політичному керівництві раши дали такі настанови своїм ублюдкам на фронті. ЗСУ не мають права помститись, розстрілюючи полонених орків. Забороняє міжнародне право (Женевська конвенція). Україна взагалі вимушена виконувати увесь корпус конвенцій, резолюцій і договорів, який існує в міжнародному праві стосовно війни.

Мордор взагалі ігнорує міжнародне право. Свавілля і поняття працюють на озброєнні кремля замість міжнародного права. Свавілля - це небезпечна зброя, якій право оперативно і тактично завжди програє не тільки на війні. В мирній Україні держава теж приречена, якщо правовий нігілізм і свавілля продукується у нас владною верхівкою.

Виходить так, що зокривавлена за 2.5 роки Україна, вимушена дотримуватись міжнародного права, з одного боку. З іншого, боку, президент Байден і лідери країн Європи обмежують Україні дальньобійність західної зброї при обстрілах ЗСУ рашиських територій. Постачання західної зброї по обʼємах і номенклатурі теж досить обмежене. У порівнянні з арсеналом ворога. Наприклад, Німеччина постачає Україні 100 тис. арт. снарядів на рік. КНДР постачає раші 375 тис. снарядів на місяць.

Якщо вірити даним західної розвідки. Така сама пропорція відносно мін -зарядів для кулеметів. Рашисти не можуть похизуватись якістю зброї, але вони беруть кількістю.

Довго утримуватись в такому кривавому міксері Україна не зможе. путіну вдалося нас втягнути у війну на виснаження, тому що допоміг йому в цьому Байден ті інші лідери країн-членів НАТО. Тобто партнери України по анти-путінській коаліції. З 24 лютого 2022 року це не єдиний парадоксальний випадок, коли наші партнери допомагають ворогу!

В нас вже сотні тисяч загиблих і зруйновано 50% інфраструктури!.. І воно дивно, коли цього не розуміють у Білому домі, у Брюсселі і столицях Європи. Обмежуючи дальньобійность наданих Україні ракет, розмірковуючи у затишних кабінетах над долею України - західним лідерам належить поквапитись і згадати підвалини базових цінностей, на яких заснована цивілізація Заходу. Здається в шкалі пріоритетів життя людини на першому місті. Панове, ви значно відхилилися від завітів предків. Ваші політичні підходи, при визначенні «кому жити - кому вмирати», нагадують прозору расистську сегрегацію. Тільки по політичних ознаках. По результатам дій, масовий геноцид народу в масштабній війні гарантує в десятки разів більше жертв, в порівнянні з расовим геноцидом по ознаках кольору шкіри. Пани Байден, Шольц, Макрон і їх колеги - не можуть цього не розуміти, краще за будь кого. Висока вирогідність початку третьої світової війни у разі обстрілів ЗСУ територій раши з дальньобійної західної зброї… Це віртуальна маячня, яку генерує пуста черепна коробка путіна, І воно працює… Мабуть саме тому працює, що мізки західних лідерів переповнені віртуальними страхами хворих уявлень запаленого «ескалаціями» і «ядерною війною» мозку.

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Новини заразКонтакти