Як Україна влаштувала хаос на території Росії

Пожежа на нафтобазі / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео МНС Росії, російські Тelegram-канали

Колапс ЖКХ на фоні прильоту дронів по газорозподільчих мережах викличе хаос у Москві.

Те, що Росія не може організувати гасіння пожежі на нафтобазі у Ростовській області свідчить про системну кризу державного апарату.

Центр не займається такими "дрібницями", хоча може. Місцева влада без відмашки з центру не хоче проявляти самостійність, бо їх виховали у системі, що "ініціатива карається". Люди не звикли проявляти активність, оскільки їх привчили мовчати, бо можна загреміти у не дуже приємні місця.

Це відкриває величезні можливості для України щодо організації хаосу на території Росії вже у цю осінь-зиму ( а зими там холодні) та вивести Росію з війни. Головною точку зусиль повинна бути Москва. Колапс ЖКХ на фоні прильоту дронів по газорозподільчих мережах викличе хаос у Москві, на який російська влада неспроможна буде відреагувати.

Хаос у Москві може викликати її масовий грабунок їх столиці, як з боку простих росіян, так і з боку більш організованих груп як "кадирівці" та етнічні меншини ( таджики, узбеки тощо), які ще матимуть нагоду помститися за роки принижень. Далі ці тенденції можна розповсюдити на інші регіони країни, у тому числі за допомогою України.

Чи буде це реалізовано? Подивимось. Але те, що цілком можливо і України з'явилися для цього ресурси - це очевидно.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Новини заразКонтакти