Хто насправді наказав збити літак Пригожина

Тільки Путін міг дати фатальну команду / колаж фото: Радбез РФ, скріншот

По інтернету потужно розтікається "сенсація", що перекладає всю провину за вбивство Пригожина - з Путіна на Патрушева.

Сюжети всіх знаменитих оперет прекрасно відомі. Будь-який дурень знає, що "Весела вдова" завершиться вальс-дуетом Ганни і Деніеля, а перед цим прозвучить пісенька грізеток. Але незмінність лібрето не звільняє артистів від необхідності "страждати" в II акті, гримуватися і танцювати "як годиться". Саме так до своїх «виборів» ставиться і Путін. Результат зумовлений, але всенародна оперета повинна бути поставлена за всіма правилами. У ній повинні бути присутніми пристрасті, інтриги, ч*оки за портьєрами і фатальні листи.

По інтернету потужно розтікається "сенсація", що перекладає всю провину за вбивство Пригожина - з Путіна на Патрушева. Для вагомості вкидання - він зроблений аж через The Wall Street Journal. Безсумнівно, і підготовкою і ліквідацією Пригожина керував особисто Патрушев. Ідея усунення "кухаря" теж належала саме йому. Все можна пояснити. Пригожин залишається ідолом патріотів. Путіна необхідно відмити від його крові.

Патрушев - теж, ще та гадина. Він фанатик війни і гідний дуже високого ліхтаря. Але при будь-якому розкладі, його ліхтар буде сильно нижче путінського. Рішення збити літак кухаря міг прийняти тільки сам кремлівський людожер. І тільки він міг дати фатальну команду.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровские среды» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти