Ленд-ліз для України: чи є шанс швидко виграти війну

Україна отримала можливість для необмежених поставок зброї від НАТО / Посольство США в Україні

Війна в Україні не затягуватиметься на довгі роки. Коли НАТО почне збільшувати поставки сучасної зброї, російські війська на Донбасі будуть знесені.

США вступають у війну на боці України. У США прийнятий закон про Ленд-лізу - а після його вступу в силу це означає, що Україна безкоштовно отримає необмежені ресурси озброєння і забезпечення США, щоб за максимально короткий час розгромити російську армію і перемогти у війні.

Після вступу в силу закону про ленд-ліз передбачається зняття всіх обмежень на постачання озброєнь в Україну. Це означає постачання сучасних американських танків, зенітно-ракетних комплексів, винищувачів, радарів, оперативно-тактичних ракетних комплексів, артилерії, протикорабельних ракетних комплексів, загалом, всієї лінійки, які забезпечать повну перевагу України над Росією у звичайних озброєннях.

Війна в Україні не затягуватиметься на довгі роки. Коли НАТО почне збільшувати поставки сучасної зброї, російські війська на Донбасі будуть знесені високоточним вогнем 155 мм гаубиць, російську авіацію виб'ють з неба новітні ЗРК, командні пункти і склади боєприпасів знищать вогнем РСЗВ і ударні дрони.

Ухвалення ленд-лізу США і постачання НАТО з військової точки зору означає, що Україна не зупиниться, ніяких компромісів не буде. Повне звільнення Донбасу і Криму буде забезпечено масованими ударами новітніх бойових засобів НАТО, яким російська армія нічого не може протиставити.

Тепер найважливіше розуміти, що це рішення США і НАТО дісталося нам важкою ціною, і що прямо зараз наша піхота своєю кров'ю утримує кожну п'ядь Донбасу, що гинуть захисники Маріуполя.

Читати такожРосія проковтнула всі наживки, що їй розкидав ЗахідІ що перемогу у війні творять люди, і що терміни нашої перемоги, і терміни поставки озброєнь на фронт треба максимально прискорювати.

Але тепер у нас є всі інструменти для нашої перемоги, і коли і як ми її здобудемо залежить вже від нашої організованості і умінь застосувати могутній арсенал західної демократії.

Новини заразКонтакти