Медведєв здав Путіна з потрохами

Путін і Медведєв / Колаж скріншот скріншот YouTube

Що у тверезого (Путіна) на думці, то у п'яного (Медведєва) на язиці (в Телеграмі). П'яний Медведос видав схему гібридної війни Росії проти Заходу.

Мета гібридної атаки на Захід, яку веде Росія, заподіяти максимальну шкоду. Правил немає. Намагаються бити по всьому, до чого можуть дотягнутися: "економіці, інститутам, правителям", намагаються паралізувати роботу критичної інфраструктури, компаній, установ, дезорганізувати роботу міської влади, залякати і хаотизувати суспільство, готові допомагати будь-яким ворогам Заходу, влаштовувати диверсії в космосі тощо.

Це ж, братці, явка з повинною. Він здав із потрохами всю кремлівську братву. Чи можуть тепер навіть у найгальмозніших європейців залишатися сумніви в тому, хто влаштовує проти їхніх країн кібератаки, підпали, диверсії, інформаційну війну, хто постачає терористам зброю і провокує соціальні конфлікти. За все це і майбутні злочини заздалегідь узяв на себе відповідальність Кремль в особі заступника Путіна з Радбезу.

Хто такий Дмитро Медведєв?

Дмитро Медведєв - президент Росії 2008-2012 років, з 2020 року - заступник голови Ради Безпеки РФ, пише Вікіпедія.

Фігурант бази даних центру "Миротворець" як особа, що становить загрозу національній безпеці України та міжнародному правопорядку. Під санкційними списками Євросоюзу, США, Канади, Нової Зеландії та Японії.

З жовтня 2022 року перебуває в розшуку СБУ за звинуваченнями в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Самі оцініть зізнання Медведєва: "Треба щодня намагатися завдати максимальної шкоди тим країнам, які ввели проти нашої країни і всіх наших громадян ці обмеження. Шкоду в усьому, в чому можна нашкодити. Шкода їхнім економікам, їхнім інститутам і їхнім правителям. Шкода благополуччю їхніх громадян. Їхній впевненості в завтрашньому дні.

Для цього треба і далі шукати критичні вразливості їхніх економік і бити по них у всіх сферах. Завдавати шкоди в усіх місцях, паралізуючи роботу їхніх компаній і державних установ. Знаходити проблеми в їхніх найважливіших технологіях і нещадно завдавати ударів по них. Буквально знищувати їхню енергетику, промисловість, транспорт, банківські та соціальні послуги. Наводити страх неминучим колапсом усієї критичної інфраструктури.

Вони бояться передачі нашої зброї ворогам західного світу? Треба передати їм усі можливі види озброєнь, крім ядерного (поки що)!

Вони бояться анархії та вибуху злочинності у великих містах? Треба допомогти в дезорганізації їхньої муніципальної влади! Вони побоюються війни в космосі? Отже, отримають і її. Нехай у них усе зупиниться, усе зіпсується, усе полетить у тартарари! Вони бояться соціальних вибухів? Давайте влаштуємо їх! Треба вкидати в їхню медіасферу всі найзловісніші нічні страхи, використовувати всі їхні моторошні фантомні болі. Не треба більше щадити їхню психіку! Нехай тремтять у своїх затишних будинках, нехай трясуться під ковдрами. Вони кричать про використання нами фейкових новин? Давайте перетворимо їхнє життя на суцільний божевільний кошмар, у якому вони не зможуть відрізнити дику вигадку від реалій дня, інфернальне зло від рутини життя.

І жодних правил щодо ворога! Нехай отримають все сповна за шкоду Росії і якомога болючіше! Кожен може внести свою лепту!".

П'яна маячня, скажіть? Та ні, саме цим вони і намагаються займатися. Досить безглуздо, на щастя, як завжди у них.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968 року, Горький) - російський соціолог, один із найпопулярніших дослідників путінізму як соціальної та політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агентство "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го до 2005-го року Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним із підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман у 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова Російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор численних публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він докладно розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русскій мір".

Джерело

Новини заразКонтакти