Московська імперська фанаберія полізла з усіх щілин

Після відкликання ліцензії редакція "Дождя" повинна була вибачитися, вважає Морозов / https://ua.depositphotos.com / і скріншот з відео

Московський журналіст почувається "громадянином світу", тому може вчити інші народи дотриманню прав людини, у тому числі "свободі думки".

Сумний підсумок в "кейсі Дождя". Після відкликання ліцензії редакція мала хороший шанс вибачитися ще раз перед аудиторією, перед великою групою російських опозиційних медіа, що знаходяться в Латвії, перед урядом Латвії і Євросоюзом в цілому, які надають підтримку російським медіа у вигнанні і заявити, що редакція сподівається, що ліцензія буде відновлена.

Але так не вийшло. Вийшло набагато, набагато гірше.

Московська імперська фанаберія полізла з усіх щілин.

Московський журналіст відчуває ж себе "громадянином світу", тому може вчити інші народи дотриманню прав людини, в тому числі "свободі думок".

Тихон навіщось наговорив про "абсурдне рішення". Просто якась загадка: адже Тихон - розумний, і всі вони там цілком розумні, і "Дождь" як медіа-інституція потрібен і робить свою справу непогано.

Чому треба розмовляти з урядом Латвії "через губу"?

За добу ліберальні доброзичливці "Дождя" написали тонни зневажливих, глузливих постів про Латвію, яка "зневажає" і т.д. мовляв, туди релокуватися не можна, в колишній околиці нашої імперії нас не люблять.

Ну,як так?! Ні, ми цю фанаберію ніколи не зживемо. Б'єшся-б'єшся, обґрунтовуючи, що можлива "переробка досвіду" і припинення цієї фанаберії, - і опа! все під нуль.

Мабуть, мають рацію ті, хто говорить, що треба просто зірвати до фундаменту всю цю мск, інакше нікому життя не буде.

Джерело

Новини заразКонтакти