Народні республіки приєднали до себе РФ: тепер росіяни заживуть як у "ДНР"

Росію чекає доля луга**онії / Фото Reuters

Росію чекає віджим машин і будинків, патріотичні підвали на районі, кримінальна відповідальність за мужолозтво, регульовані ціни.

Не рий "ДНР" (террористическая организация. - ред.) іншому, сам в неї впадеш. З примусовою мобілізацією, посадками, диванно-окопною сльозою на телеекранах, контуженими чопівцями на класних годинах в амплуа героїв, банками під санкціями, паспортами обмеженої дії, напіввійськовим станом з випливаючим з нього правом читати месенджери і затримувати без процедур з законом який ставить поза законом близько 7 % населення (нюрнберзькі дискримінували 1%), з розмовами про відбирання чужого, адже воно насправді загальне, не так важко передбачити наступні етапи російського життя.

Це віджим машин і будинків, патріотичні підвали на районі, кримінальна відповідальність за мужолозтво, регульовані ціни, повернення смертної кари, націоналізація надр, землі і великої власності, а потім і дрібної, прописка і розподіл, віялові відключення електроенергії, гаряча, а потім і холодна вода за розкладом, служба в армії два роки і флот три, виїзні візи, гасла про єдність влади і народу замість реклами на дахах, таємна валютна проституція для нечисленних іноземців під керівництвом численних спецслужбістів.

Народні республіки цей шлях пройшли, тепер, коли вони приєднали до себе Росію, неминуче його пройде і вона. Цей шлях як і раніше здається привабливим частині населення - тими, хто засліплені неясним образом, і вважають, що були б на вершині впливу і слави, або просто "жили б нормально", якби не вороги.

Тому головне ворогам помститися і заодно зайняти місця, що звільнилися. Оскільки зайняти їх не вийде (не вистачить талантів, знань, умінь, працьовитості — досі ж не вистачило), позиції бізнесменів, журналістів, художників, вчених, юристів, письменників, дизайнерів просто ліквідують. І назвуть економікою, пресою, мистецтвом, правом, модою, їжею і наукою не те, що є ними насправді, а те, що вийде. Час від часу показово розправлятимуться над кимось зі своїх для підтримки народної любові і звільнення вакансій для власних протеже. Адже місць, на яких можна "жити нормально" на всіх не вистачить, їх же стане ще менше. До речі, і армією назвуть те, що замість неї вийде: вже називають.

Новини заразКонтакти