Чи настане в Росії епоха повного свавілля режиму? Звичайно!

У Росії можуть ввести воєнний стан / Колаж Главред, фото pixabay, скріншот з відео

Занадто багато ще завалялося по кутах старих правил, порядків і смішних «пристойностей».

Чи настане в Росії Епоха повного свавілля режиму? Такого, щоб вся сьогоднішня капость згадувалася б з нудьгою і розчуленням? Звичайно, звичайно настане!

Занадто багато ще завалялося по кутах старих правил, порядків і смішних «пристойностей», які заважають путінізму розвернутися у всій красі. А розвертатися вже пора. Бо на кону - все.

Мільйонам опричників треба платити не тільки рублями - а й правом на безконтрольне насильство. (Це основа всіх диктатур). Путіну вдалося відродити породу абсолютних покидьків. Вони бадьорі, сповнені сил і бажання реалізуватися «на всі сто». Для них радісно катувати, бити, садити і грабувати. Але ні можливість задушити іноагентського кота, ні швабри, ні пекельні терміни - не дають їм відчуття справжнього щастя. Хочеться набагато більшого.

Т.зв. «воєнний стан» розв'язує всі руки. Він дозволяє відкинути всі пристойності і формальності. Населення, його майно, дами, автомобілі, діти, квартирки і дачки - стають законною і легкою здобиччю опричників.

Якщо хтось не пам'ятає, що означає «воєнний стан» в країні, то повідомляю, що це: обмеження в'їзду і виїзду; огляд транспортних засобів, вилучення у громадян і організацій майна, необхідного для потреб оборони; припинення роботи політичних партій та інших об'єднань; залучення громадян до робіт «для потреб оборони»; заборона на мирні зібрання; примусове переселення громадян; введення військової цензури (навіть у телефонних розмовах і повідомленнях); заборона на продаж спиртних напоїв; заборона на проведення виборів. і т. д і т. п.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровські середи» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти