Трохи цікавої математики на "Курській хвилі"

ЗСУ і війська РФ / Колаж: Главред, фото: 4-я ОТБр, Міноборони РФ

6 серпня МО рф повідомило про те, що в Курську область Суджанський район спробувала проникнути група чисельністю 300 о/с.

10 травня РОВ почали наступальну операцію на півночі Харківської області. Наступали по фронту 35 км і змогли просунутися максимум на 6-8 км протягом перших 2-3 тижнів. Участь у цій наступальній кампанії брали підрозділи ГВ "Північ" зі складу угруповання "Бєлгород", на той момент чисельністю приблизно 50 тис. чол/з. Безпосередньо в Харківській операції було задіяно угруповання понад 30 тис. о/с.

6 серпня МО рф повідомило про те, що в Курську область Суджанський район спробувала проникнути група чисельністю 300 о/с. Ми не маємо офіційних підтверджень з української сторони, що це підрозділи СОУ, а тому будемо поки що цю невідому групу називати 300 спартанців.

Протягом 48 годин 300 спартанців охопили фронт просування 30 км від Миколаєво-Дар'їного до Олешні, на глибину 8 - 15 км, від Зеленого Шляху до Рубанщини.

Ви розумієте, що мо рф саме себе дискредитувало? У травні вони за 3 тижні 30-тисячним угрупованням просунулися фронтом 35 км на 6-8 км і загрузли вже як третій місяць, а 300 спартанців провалили фронт у 30 км на глибину 15 км за 48 годин. А якби їх було 3 тисячі? Або 10 тис? Стояли б уже під Курськом?

Окремо хочу сказати, що ГВ "Північ" зараз має такий вигляд:

Більша частина цих сил і засобів зосереджена в Бєлгородській області - понад 50 тис чол/з. У Брянській і Курській по 10 тис о/с. Тобто, росія нездатна захистити свої території і кордони навіть від настільки невеликої групи як 300 Спартанців? З урахуванням того, що це кордон з країною, з якою росія воює!

Але ж це бачать не тільки на Заході, а й в інших країнах, які імітують щиру дружбу з Росією, але пам'ятають, що багато російських територій історично не її.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти