Жоден російський генерал не натисне кнопку

Путін переконаний, що масштабний злочин може зійти йому з рук, каже Каспаров / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, скріншот

Ніякої іншої мови, крім мови сили, диктатори не розуміють. Однак Захід все ще боїться ескалації.

Фактична відсутність реакції Заходу на підрив Каховської дамби переконала Путіна в тому, що і більш масштабний злочин може зійти йому з рук.

Диктатори здатні на все, коли вони в розпачі. Диктатор готовий залишити після себе хоч випалену землю.

Запорізька АЕС, як відомо, сьогодні замінована і контролюється Росією. Зупинити масштабну ядерну катастрофу може Захід.

І зробити це дуже просто: США заявляють, що підрив атомної електростанції викличе негайну відповідь. Що американські "Томагавки" знищать все російське угруповання від Чорного моря до Луганська. Хочете - спробуйте.

І я впевнений, що жоден російський генерал не натисне кнопку, якщо буде чітко усвідомлювати, що в лічені хвилини його знищать американські ракети.

Всі розуміють, що якщо Україна, воюючи зброєю 80-х років, завдає путінським окупантам такої шкоди, то сучасна американська зброя за хвилини може стерти в порошок все, що нашкребла російська армія.

Хто такий Гаррі Каспаров

Гаррі Кімович Каспаров (нар. 13 квітня 1963, Баку, Азербайджанська РСР) – радянський та російський шахіст азербайджанського походження, тринадцятий чемпіон світу з шахів, шаховий літератор і політик. Каспаров є восьмиразовим переможцем Всесвітніх Шахових олімпіад. Окрім того, він є володарем одинадцяти шахових "Оскарів" (призів найкращому шахісту року). Деякі експерти вважають Каспарова найкращим шахістом усіх часів.

Гаррі Каспаров – активний противник путінського режиму та війни в Україні. На даний момент є політичним втікачем та переховується в Хорватії, громадянином якої є з 2014-го року, пише Вікіпедія.

Однак Захід як і раніше боїться ескалації, хоча весь досвід спілкування з Путіним, як і з диктаторами на більш ранніх історичних етапах, показує: ескалація — це завжди результат слабкості вільного світу.

Ніколи не буває ескалації, якщо вільний світ демонструє силу. Рівно тому, що ніякої іншої мови, крім мови сили, диктатори не розуміють.

Джерело

Новини заразКонтакти