Про типового гопника Миколу Тищенка

Про типового гопника Миколу Тищенка

Тищенко - типовий гопник із 90-х за стилем спілкування і мисленням.

Він відверто демонструє, як щиро вірить, що він - красавчік, всіх розвів, що його позиція сильна і що він може переконливо сцяти суспільству (в його розумінні, терпілам) в очі і вуха.

Тут важливо і Зеленському, і Єрмаку зрозуміти, що допоки Тищенко не у вʼязниці, а, тим більше, у публічній політиці, куди державні керманичі його і привели, - він самим фактом свого існування руйнуватиме довіру до Держави, нищитиме натяки на почуття справедливості у суспільстві, мінусуватиме рейтинги.

Виключення з фракції і партії не працює, це фікція, занадто очевидне вмивання рук і навіть сприймаються виборцями подібні заяви, швидше, як індульгенція бандюку в законі: мовляв, тим самим йому дозволили робити, що він хоче і ні перед ким не звітувати. Позафракційний же ж.

Так, як зарвався Котлєта, не дозволяв собі навіть нині дохлий Ківа. Очевидно, пан з Вєлюру вважає, що хакнув це життя і може використовувати і розводити навіть державних керманичів, які привели його на своєму імені у Верховну Раду, - відповідно, що ніхто і нічого йому не зробить.

Неймовірне нахабство.

Вроджене це чи набуте від зловживання ботоксом - колись покаже розтин.

Джерело: Facebook Михайла Ганницького

Хто такий Михайло Ганницький?

Михайло Ганницький - український журналіст, колумніст, шеф-редактор УНІАН. Закінчив Інститут журналістики КНУ імені Т.Г. Шевченка. Колишній головний редактор Сегодня.uа і заступник головного редактора газети "Сегодня". Член Національної спілки журналістів України.

Новини заразКонтакти