Оптимістичний прогноз на 2023 рік

У Росії народу оголосять, що Путін хворий, вважає Ейдман / Колаж фото сайт Кремля, 93-тя ОМБр Холодний Яр

Народу оголосять, що Путін хворий, а боягузливі депутати оформлять його відсторонення від влади у зв'язку з неможливістю за станом здоров'я працювати.

Оптимістичний прогноз на 2023 рік (вірте чи ні).

1. З початку року в результаті санкцій серйозно зменшується потік нафтодоларів. Це призводить до посилення економічної та бюджетної кризи, різкого скорочення кормової бази путінської верхівки, за яку починаються напружені сутички.

2. Україна проводить новий наступ, цього разу в Запоріжжі. Фронт агресора розвалюється, мобіки і зеки біжать, змітаючи все на своєму шляху до Азовського моря, а потім - в Крим і Росію. Але і Крим вже складно утримати. Починаються зіткнення між частинами відступаючої армії: пригожинцями, кадировцями, офіцерами і мобіками. В армії наростає безлад і хаос.

3. Російській верхівці, щоб терміново заморозити все більш руйнівну, провальну війну, треба домовлятися з Україною і Заходом. Їй також потрібен козел відпущення, на якого можна списати поразку. З Путіним ніхто з українських і західних лідерів домовлятися ні про що більше не буде, до того ж на нього можна списати всі проблеми і невдачі. Тому оточення або вмовляє Путіна піти на спокій, обіцяючи залишити привілеї і гарантії, або просто зміщує його (можливо, фізично усуває).

4. Народу оголошують, що Путін хворий, а боягузливі депутати оформляють його відсторонення від влади у зв'язку з неможливістю за станом здоров'я здійснювати президентські обов'язки.

5. Президентом автоматично стає Мішустін, який просить переговори про мир з Україною і Заходом.

6. В якості умов нормалізації відносин Захід вимагає не тільки виведення військ з України і виплату їй репарацій, а й звільнення всіх російських політв'язнів і проведення вільних виборів під міжнародним контролем.

7. В умовах кризи, розвалу путінської вертикалі влади, масових заворушень російська влада змушена прийняти ці умови.

В реальності все може бути не зовсім так і навіть зовсім не так. Але, хочеться думати, що в прийдешньому році буде рух саме в цьому напрямку.

Апдейт. П. 2. - ключовий пункт в прогнозі, якщо він реалізується і весь прогноз стає цілком реальним.

Джерело

Новини заразКонтакти