Ожила і виразно ворушиться "міжнародне життя росії"

Олександр Невзоров / Скріншот

Ніякого іншого "дипломатичного інструменту", крім прямого доларового закачування в кишені і глотки "союзничків" - у Росії, як не було, так і немає.

Чи дійсно Росія так успішно паскудить на "світовій арені", або навіть її "купки" це черговий медіа-міраж?

Поки не охолов труп Путіна - реальні суми, кинуті на прямий підкуп африканських, словацьких, іранських політиків залишаться невідомими. Їх астрономічність можна лише припускати.

Ціни на "дружбу з Росією", з урахуванням її відверто злочинного статусу і дуже брудної репутації повинні були вирости непомірно.

Ніякого ж іншого "дипломатичного інструменту", крім прямої доларової закачки в кишені і глотки "союзничків" - у Росії, як не було, так і немає.

Це пояснює і вкрай низький рівень дипломатичних кадрів РФ. У всіх "небензей, лаврових і захарових" одна функція: в сортирах міжнародних форумів передавати пачки банкнот, купуючи черговий "заросійський виступ".

Все це вкрай хистко. Не стане пачок - не буде і «підтримки».

Ніяких же реальних "пристрастей інтересів" РФ з її підспівуваннями, як не було, так і немає.

Так що міжнародні "успіхи" - така ж бутафорія, як і все російське.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровские среды» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти