Прильоти по Одесі 24 червня: що особливо бентежить і як реагувати

Ракетний удар по Одесі / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, t.me/od_patrolpolice

Усім російським пропагандистам, які пишуть, що на черговому місці прильоту був склад боєприпасів, пояснюю на пальцях!

Чергові прильоти по Одесі... Цього разу не балістика, що особливо бентежить.

Тема проблемної ППО Одеси пульсує з 2022-го, але особливо гостро про себе нагадала у 2023-му, коли Росія розгорнула зерновий терор. Тоді, практично кожні 2-3 дні на Одесу спрямовували комбіновані удари, що мали відносний успіх.

Дивно, але коли одна з російських ракет розхерачила під три чорти російський Спасо-Преображенський кафедральний собор, в якому до останнього дня у проповідях вшановували патріарха кирила і ретранслювали "братство", на відновлення цієї клоаки московського патріархату було вирішено виділити кошти.

Одна тільки Італія виділила 500 тисяч євро на відновлення Спасо-Преображенського собору, а загалом на відновлення пам'яток архітектури, які постраждали від російських ударів, було виділено 40 млн євро...

Культурознавці та інтелігенція може в мене кидатися камінням, але під час війни, якщо хочете зберегти те, що залишилося, слід виділяти кошти не на відновлення зруйнованого, що може бути зруйновано завтра, а на захист того, що залишилося.

Замість надання ППО, здатного повністю закрити Одесу, якийсь метушливий онанізм.

Друга половина 2024-го... Третій рік війни.

Усім російським пропагандистам, які пишуть, що на черговому місці прильоту був склад боєприпасів, пояснюю на пальцях!

Склад із боєприпасами - це подальша детонація протягом кількох годин і навіть доби. Склад із боєприпасами - це розліт по всьому району в радіусі кількох кілометрів снарядів та інших засобів ураження. Склад із боєприпасами - це неможливість проведення рятувальних робіт і пожежогасіння, поки детонація не припиниться, або виключно спеціальною інженерною технікою.

В Одесі не було багатогодинної детонації на місці чергового терористичного удару росіян. В Одесі не розкидані по району удару боєприпаси. МНС з перших же хвилин вибухів розгорнули заходи з гасіння загоряння, без застосування спеціалізованої, броньованої техніки.

Убогі, ви вкотре вдарили по звичайному, цивільному об'єкту. Можете до почервоніння плескати в долоні і радіти цьому, але вам це не допоможе. У той час як СОУ знищують ваші військові об'єкти, послаблюючи ваші можливості та підвищуючи свої, ви б'єте по цивільних об'єктах, не підвищуючи нічого, окрім нашої ненависті до вас, яка і так вже давно перевищила всі можливі межі.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти