Путін збожеволів на грунті ненависті до України і США

На загальну думку Путін збожеволів на грунті ненависті до України і США / колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Путіна російські силовики бояться ще більше, ніж війни. І готові з завзяттям виконувати будь-які його рішення.

Сорока з Москви принесла

Поговорив з людьми, з якими доводилося перетинатися на ниві політконсалтингу в Москві, а тепер вони працюють на, переважно, навколовладні структури.

Загальні висновки такі:

У російській правлячій верхівці ніхто, крім Путіна, воювати не хоче. Під питанням - справжня позиція Шойгу. З одного боку ментально він не вояка, а скоріше сибарит. Однак успішна війна зробила б його другою особою в країні і, можливо, офіційним наступником.

Сабарит

Сибарит (від назви давногрецької колонії Сібаріс, відомої багатством і розкішшю) — розбещений розкішшю і задоволеннями чоловік; людина.

Читати також45% росіян підтримують визнання Путіним "ЛДНР" - результати опитуванняІншим високопоставленим силовикам війна геть не потрібна. Вони ніякі не урапатріоти, а просто досвідчені шахраї. Вони хочуть жити, а не воювати. В принципі це було помітно по виступу на Раді Безпеки Наришкіна і частково Патрушева.

Однак Путіна вони бояться ще більше, ніж війни. І готові з завзяттям виконувати будь-які його рішення. А він на загальну думку збожеволів на ґрунті ненависті до України та США.

Ніхто толком не розуміє, наскільки далеко він може зайти. Але і операція "табакерка" (операція з ліквідації першої особи. Саме за допомогою табакерки і шарфа був убитий російський імператор Павло Перший - ред.) неможлива. Путінська верхівка - це конгломерат різних ненависних один до одного банд, яких стримує тільки влада Путіна, що виконує функцію злодія в законі, тобто верховного арбітра при їхніх розбірках. Варто йому піти - вони зжеруть один одного. І кожен побоюється, що першим зжеруть його. Тому відходу Путіна вони бояться не менше, ніж його самого.

Тому все, по суті, залежить від ступеня божевілля однієї людини.

Новини заразКонтакти