Путінська братва - це вже не просто злодії

Навальний і Путін / колаж: Главред, фото: Мосміськсуд, скріншот з відео

Вбивство Навального і подальше безпрецедентне знущання над його матір'ю провокує появу месників.

Топчучи все людське.

Путінські кати мучають матір Навального, шантажуючи її тим, що тіло вбитого сина згниє без поховання, якщо вона не погодиться на їхні умови.

Політиків і раніше вбивали. Але ніхто ніколи не знущався так витончено над матір'ю жертви.

Російська влада витирає ноги не тільки об закони і міжнародні угоди, вони потоптали базові норми поведінки, прийняті у людей з первісних часів. Навіть у закоренілих злочинців прийнято поважати материнство і наруга над горем матері вважається порушенням злодійських понять. Путінська братва - це вже не просто злодії, а збіговисько свавільників, які поправили все людське.

Сіє вітер-пожне бурю. Вбивство Навального і подальше безпрецедентне знущання над його матір'ю провокує появу Месників, які захочуть покарати мучителів і вбивць…

Поки йде протистояння навколо тіла Навального, я згадав інше легендарне тіло - тіло Джона Брауна, вірніше, однойменний неформальний гімн армії сіверян, з яким вони йшли в бій проти жителів півдня-рабовласників.

Тіло Джона Брауна - у темряві гробовому,

А душа йде в похід.

Тіло Джона Брауна лежить у землі сирий,

Але дух його кличе нас в бій!

Тіло Навального не поховано,

Але дух його кличе нас в бій!

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Новини заразКонтакти