Рішення в Кремлі щодо Молдови остаточно ухвалене

Мо рф опублікувало повідомлення, яке тільки підтверджує підвищені ризики для Молдови, каже Коваленко / MFA_Ukraine, 59 ОМПБр Якова Гандзюка

Мо рф опублікувало повідомлення, яке тільки підтверджує підвищені ризики для Молдови на найближчий час.

Відлік для Молдови?

Мо рф опублікувало повідомлення, яке тільки підтверджує підвищені ризики для Молдови на найближчий час. А саме, було повідомлено, що ЗСУ, нібито готують провокацію для вторгнення в Придністров'я! Провокацію здійснюватимуть бійці "Азова".

Здається черговим шизофренічним маренням і так воно і є, якби не одне "але".

21 лютого 2022 року Росія імітувала "наступ" у кількості однієї БМП-2 та одного БТР-70м та знищення їх у районі населеного пункту Ковалі, тобто, за 30 км від тодішньої лінії зіткнення.

Російські пропагандисти створили фейк про диверсійну групу ЗСУ, яка була знищена, але трупи якої не були показані, а знищена техніка була наспіх і вельми неякісно пофарбована в український піксель. Та й БТР-70м на той момент не стояв на озброєнні ЗСУ.

Але мова не про той фейк, а про те, що буквально через 48 годин почалося вторгнення в Україну. І той факт, що зараз мо рф віщає про якусь провокацію ЗСУ, та ще й згадує демонізований "Азов", наводить на думку, що для Молдови відлік міг початися вже цього ранку.

Але, спочатку повинна бути провокація, а потім вже дія. Тому, поки очікуємо чергового спектаклю для омських і магаданських маргіналів, які відволікаються від споглядання зростання фекальних сталагмітів в своїх під'їздах подібними новинними шоу, а потім вже за розвитком подій іншого порядку.

Схоже, рішення в Кремлі щодо Молдови остаточно ухвалене і росіян абсолютно не бентежить, що їх угруповання в даному регіоні знаходиться в ізоляції і в разі звернення Кишинева до Києва за допомогою перетворюється в гурток суїцидників.

Джерело

Новини заразКонтакти