Росіянам просто подобається вбивати

Росіянам просто подобається вбивати / t.me/dsns_telegram

Після Вінниці росіяни знову скажуть, що ми замовили ці сюжети в Голівуді, чи наклепали фейкових відео.

Вінниця сьогодні.

Як Кременчуг.

Як Миколаїв.

Як Часів Яр.

Як Краматорськ.

Як Харків...

Як багато інших міст. "Звичайний" (тобто по суті та по факту того, що сталося) терористичний акт росіян. Але ж вони скажуть, що ми замовили ці сюжети в Голівуді, чи наклепали фейкових відео, а вбитих дітей присипали попелом та відзняли на камеру - як вони зловтішалися з вбитих ними дітей в Сирії.

Судячи зі ступеню деградації російського населення, можна було взагалі не ходити "на Україну". Не виставляти на посміховисько свою армію.

Читайте такожНам потрібен план руйнування РосіїМожна було закрити виїзд своїм співгромадянам, обрубати їм інтернет, включити на повну пропаганду в телевізорі і заявити, що росіяни перемогли весь світ. Що заснували колонії на Марсі, що отримали кубок світу в якомусь чемпіонаті. Що взагалі всі навколо потерпають від злиднів, і тільки Росія "на коні".

А так маю підозру, що росіянам просто подобається вбивати цивільне населення. Серед білого дня запускати ракети по натовпу людей. Уламки попадають в дитячі коляски. Чоловіки падають на коліна перед вбитими на місці дружинами. Дружини сивіють від горя, втративши чоловіків. Всі в розпачі, всім боляче.

І тільки росіянин, запустивши ракету по мирним українським містам, напевно відчуває насолоду.

Новини заразКонтакти