Росія перетворюється з публічного будинку на концтабір

На Росії хочуть знову змінювати Конституцію / Колаж Главред, фото скріншот з відео, pixabay

Радикальна зміна країни вимагає і зміни генеральних норм і принципів життя.

Дмитро Медведєв анонсував зміни до Конституції РФ. Все можна пояснити. Тут Медведєв абсолютно правий. Поправки до Конституції РФ необхідні і логічні. Якщо установа змінює рід діяльності, то змінюється і її статут.

Перетворення публічного будинку на концтабір вимагає змін не тільки порядків, а й базових установок.

Проста обмотка борделя колючим дротом і регулярні побиття персоналу - це напівзаходи, тхне свавіллям. Працівниці повинні розуміти те, що ранкова заливка окропу в їхні вульви - це не примха начальства, а «священні правила установи». Переконавшись в тому, що заливка прописана в статуті - вони будуть охоче розсовувати ноги і корчитися з почуттям виконаного обов'язку.

Взагалі, всякий "припис згори гіпнотично діє на ідіотів і ідіоток. Зведення будь-якого марення і садизму в ранг «закону» - позбавляє 99% населення будь-якої волі до опору. Випаровується навіть "невдоволення".

Так і Конституція Росії. Радикальна зміна країни вимагає і зміни генеральних норм і принципів життя. Їх необхідно прописати і втілити в «розумні фрази».

Обов'язок керівництва концтабору - скласти чіткий розпорядок роботи газових камер, печей і тортур. Так само необхідно позначити черговість спалення ув'язнених. Вони повинні знати, що по четвергах горять бабусі, а в середу вранці-брюнети. Досвід показує, що чим більше на статутних документах стоїть «орлів і печаток» - тим охочіше жертви займають чергу до печей. Та й взагалі - добротний, грамотно складений статут концтабору - найкраща гарантія стабільності його роботи і прекрасного настрою, як в'язнів, так і начальства.

Так і з Росією. В її "статуті" поки відсутні параграфи, які наказують громадянам обов'язок здохнути за режим і галюцинації президента. Звідси - деяке невдоволення і всякі "солдатські вдови", емігранти та ін внесення нових поправок до Конституції має вирішити всі ці питання і згуртувати росіян.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровские среды» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти