Росія стягує на фронт нових окупантів: що задумав Кремль

Окупанти / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ

Очевидно, що Теплинський вибив для своєї групи військ посилення, під загрозою втрати лівого берега.

РОВ підсилюють ГВ "Дніпро".

За минулі два тижні РОВ посилили ГВ "Днепр", збільшивши чисельність особового складу на 4 тисячі. Тепер її чисельність становить 77 тисяч.

Так само ГВ "Дніпро" за минулі два тижні наростили компоненту ББ на 100 одиниць, навіть з урахуванням їхніх регулярних втрат. Наприклад, за минулий час було верифіковано знищення понад двох десятків одиниць ворожої техніки тільки в районі Кринок. Наразі загальна чисельність цієї компоненти досягла 1 100.

Очевидно, що Теплинський вибив для своєї групи військ посилення, під загрозою втрати лівого берега. Що-що, а успіхи СОУ на лівому березі напередодні виборів президента Росії в Кремлі вже точно небажані.

Так само, вельми показовими зараз є процеси в самій ГВ "Дніпро" з упорядкування та централізації управління морпіхами, десантурою і сухопутниками. При тому, що в основному в Кринках зараз працюють підрозділи 337 ДШП 104 ДШД і 144-ї ОМСБр 18А, решта маси не сидить без діла, але часом без централізації та взаємодії.

Дилема Теплинського - позбутися до виборів плацдарму СОУ на лівому березі, на що йому і виділяється ресурс. Якщо не впорається, позбудуться Теплинського.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти