Росія бреше про Охматдит, смакуючи котлетку "по-київськи"

Василь Небензя / скріншот YouTube

Навіщо Росія викручується і бреше про свій прицільний удар по дитячій київській лікарні?

"Охматдит" - це той випадок, коли брехні пропаганди не вірить узагалі ніхто. Ні світ, ні сам російський народ.

ЗМІ Заходу і Сходу сміються над кострубатістю кремлівської брехні. А росіяни в повному захваті від цієї бомбардування. У них черговий "день перемоги". Найкрутіші патріоти капризують: їм "мало трупиків маленьких бандерівців". Хочуть ще й ще.

Для росіян бомбардування лікарні - не горе і ганьба, а привід похизуватися міццю своїх ракет. Зайвий привід погратися "генами народу-переможця пологових будинків".

Утім, якщо пересічному бидлу, депутатам і еліті радіти дозволено, то дипломатичним службам "хвалитися влучним пуском по лікарні" заборонили. Їм велено на офіційних заходах щось брехати про "норвезьку ракету", а радіти виключно у "своєму колі". Спецпредставник РФ у Радбезі ООН, пан Небензя, тут же придумав, як відзначити "цю справу". Так, щоб можна було урочисто посміятися, він додав до меню "російського банкету" в ООН "котлетку по-київськи".

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна останніми роками. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Эхо Москвы". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому і його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти