Російський диктатор посварив між собою своїх генералів

Володимир Путін / ua.depositphotos.com

Насправді, за фактом, в Росії вже є чотири воєначальники, які керують війною проти України.

Путін призначив генерала Суровікіна відповідальним за всю війну в Україні і чекає від нього «хороших новин». Це говорить про те, що Путін вперто буде чіпляється за російську агресію в Україні поки є хоч один примарний шанс перемоги. Насправді, за фактом, в Росії вже є чотири воєначальника, які керують війною проти України - Путін, Суровікін, Шойгу і Герасимов. І у кожного є своя стратегія "перемоги" і загальна стратегія поразки в Україні.

Тепер об'єктивно, міністр оборони Шойгу і начальник Генерального штабу Герасимов, які в один голос обіцяли Путіну, легку перемогу в Україні, бліцкриг, більше зацікавлені в поразці нового військового фаворита Путіна - генерала Суровікіна не менше, ніж вся «партія миру», біля Путіна. Бо Путін напевно пообіцяв новому фавориту в разі «перемоги» в Україні вибрати собі будь-яку посаду - Міністра оборони або начальника Генштабу РФ. І навіщо це Шойгу або Герасимову.

Ще гірша ситуація складається у Кадирова і Пригожина. Їхні війська на фронті не підкорялися нікому, а тепер будуть змушені потрапити під командування генерала Суровікіна, який не потерпить військової анархії на фронті. Але Путін не дасть Кадирова і Пригожина в образу – їхні війська потрібні для захисту Путіна в самій Росії, а не для війни в Україні. Тому Суровікіна чекає як поразка на фронті, так і поразка від тандему Кадиров-Пригожин. Або йому доведеться приєднуватися до військових, незадоволених Путіним.

Джерело

Новини заразКонтакти