Нарешті з путінським шизофашизмом все гаразд!

На Росії запускають "виправну психіатрію" / фото: Вікіпедія

Така козяброчка, як інститут "виправної спецпсихіатрії" просто зобов'язаний був з'явитися.

"Зараз є доручення президента по створенню на базі нашого федерального центру психіатрії додаткового інституту по дослідженню не тільки цих, але і ряду поведінкових напрямків, в тому числі суспільної поведінки", - глава МОЗ РФ Михайло Мурашко.

Уффф ... Ну ось, і в цьому напрямку путінізм позначив свій вектор. Нарешті! А то зачекалися. Стало неспокійно, як це путінський шизофашизм обходиться без обов'язкового медико-хірургічного виправлення інакомислячих?

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровські середи» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

Але все вже в порядку. Така козяброчка, як інститут "виправної спецпсихіатрії" просто зобов'язаний був з'явитися. Це неминуча і неодмінна прикмета будь-якого режиму, заснованого на расизмі, диктатурі і конспірології. Без такої "установи" російський фашизм не виглядав повноцінно. Але тепер все встало на свої місця.

Кремлівський різник віддав відповідне розпорядження. Боягузлива інтелігенція взяла під козирок і негайно заснувала «Інститут виправної спецпсихіатрії». Подальше легко передбачувано.

Ну, почнуть вони з фігурантів ЛГБП (точно, як в гітлерівській Німеччині), але потім дійдуть і до стерилізації генетично неповноцінних і неблагонадійних. До речі, в планах «інституту» є і лікування атеїзму. І теж - спецметодами каральної психіатрії.

Тікайте звідти. Тікайте.

Джерело

Новини заразКонтакти