Боягуз змушує пропаганду брехати про смерть Пригожина

Путін - винятковий боягуз / Колаж: Главред, скріншоти

Якби Пригожин збив літак Путіна - він не став би манірувати і придумувати міфічні підступи ЦРУ або ГУР.

Всі ці кривляння незрозумілі. До чого лукавити? Дійсно, ні у кого немає ніяких сумнівів в тому, що вбивця Пригожина - Путін. Їх і виникнути не може. Більш того, Путіна можна зрозуміти і навіть подякувати за розтин цього пекельного нариву. Але різник навіщось знову розвів цирк. Проте... Поки виходить не Cirque du Soleil, а убоге шапіто.

Рідкісний випадок, коли кривляння вбивці значно огидніше, ніж скоєний ним злочин.

Істинний вождь, впевнений в собі і в "почуттях народних" спокійно і твердо повідомив би публіці що: "так, шандарахнув я Пригожина Женю. Без всякого задоволення, але шандарахнув. Він сам винен, нічого було випендрюватися. І так буде з кожним". Всі б все зрозуміли і схвалили цю прямоту. Тисячі кремлівських політологів підвели б "базу". А "соловйови" розтрубили б її по всіх каналах.

Якби Пригожин збив літак Путіна - він не став би манірувати і придумувати міфічні підступи ЦРУ або ГУР.

Але Путін - винятковий боягуз. Тепер пропаганді доводиться віддуватися за його боягузтво. Все перетворилося на комедію. Красиво заперечувати абсолютну очевидність - немислимо складно. Це мистецтво, що вимагає зовсім іншого професійного рівня, ніж у "скабеєвих".

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровские среды» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти