У Росії новий ідол - Свята Кувалда

У Росії не можна поклонятися розіп'ятій жертві насильства / Міноборони РФ, УНІАН

Скоро попи РПЦ нам розкажуть нову історію про Христа, який дізнавшись, що Юда хотів здати його ж...бандерівцям, розтрощив йому голову кувалдою.

Великдень православний скоро. По новому її тепер в Росії відсвяткують. Путін з компанією будуть зі свічками стояти не перед розп'яттям, а перед кувалдою.

Взагалі, Свята Кувалда загрожує стати новим головним символом російської державної релігії.

У храмах РПЦ замість розп'ятого Христа на Голгофі будуть зображення бойовика з кувалдою на горі черепів.

У Росії не можна поклонятися розіп'ятій жертві насильства. Це ж пряма дискредитація спеціальної військової операції. Телеглядачі твердо знають - в насильстві завжди винна жертва - не треба було чинити опір.

У нинішній російській системі цінностей - бути жертвою соромно, а насильником - круто. Пророком тут може бути тільки гвалтівник. А об'єктом поклоніння - не те на чому розіп'яли жертву, а те, чим вбивав гвалтівник, тобто не хрест Христа, а кувалда Пригожина.

Скоро попи РПЦ нам розкажуть нову історію про Христа, який дізнавшись, що Юда хотів здати його ж...бандерівцям, розтрощив йому голову кувалдою, а потім разом з розбійниками, яких хотіли розіп'яти разом з ним, створив ПВК. Христос проводив спеціальну військову операцію з деіудізаціі Іудеї, а чотири воєнкора-євангеліста описували його подвиги. Ось це буде наш героїко-патріотичний Христос.

А крім жартів, ШІЗО-Патріарх побєдобєсія Дугін вже, по суті, канонізував Отця Святої Кувалди: "всередині Росії народ приймає Пригожина беззастережно. Йому в цій війні без всяких сумнівів належить першість. Щоб він не сказав або не зробив, це відгукується тут же в серці народу, в суспільстві, в широких російських, євразійських масах. Це один з численних парадоксів нашої історії – етнічний єврей, олігарх і людина з досить бурхливим минулим – на очах перетворюється в архетип суто російського героя, в символ справедливості і честі для всього народу".

Яка держава, такі і пророки.

Джерело

Новини заразКонтакти