У Росії виведена порода відвертих маніяків

Гурульов і Дугін привчають росіян до ядерної війни / Колаж: Главред, скріншоти

Російський телеглядач, схоже, починає звикати і миритися з необхідністю перетворення на попіл.

У Росії виведена порода відвертих маніяків, які вже ні про що, крім необхідності масових вбивств і спопелення світу говорити не можуть. Все інше їм не цікаво.

Нова медійна зірка РФ, генерал і депутат Гурульов, відверто мріє про смерть планети. Російський же телеглядач, схоже, починає звикати і миритися з необхідністю перетворення на попіл.

В черговий раз блиснув і головний ідеолог кремля. Так, це реально божевільний Дугін. Т.зв. "істинний маніяк", місце якого в гамівній сорочці, під величезною дозою хлорпромазину. Він "готовий і мріє" покарати людство за те, що воно посміло не послухатися маячних теорій «катехона» і його особисто. На жаль, його вплив на компашку старих кремлівських пердунів - майже безмежний. Більш того, зараз для Дугіна відкриті всі офіційні і медійні майданчики, Всі федеральні і місцеві канали.

Олександр Дугін: «у разі, коли ми зрозуміємо, що тотально програємо цю війну, останньою опцією буде знищення людства. І, я вважаю, що в критичній ситуації наше керівництво цю кнопку натисне, воно про це багато разів говорило».

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський дій, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. - ведучий програми «Паноптикум» на телеканалі «Дождь» спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми «Невзоровські середи» на радіостанції «Ехо Москви». 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське суспільство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Новини заразКонтакти