"Ядерна дубина" Путіна заіржавіла: чому Європа перестала боятися бункерного діда

Світ перестав серйозно ставитися до ядерних загроз облізлого діда Путіна / Колаж Reuters, pixabay.com

Світові лідери зрозуміли, що у Путіна залишилася застаріла ядерна зброя, яку не вдасться застосувати через її допотопність. Тому ніхто вже його не боїться.

Дивовижний час. Постійно читаю Гіркіна-Стрєлкова. І радію. Ніхто так прискіпливо не показує всю безголовість російського військового і політичного керівництва.

Зрозуміло, що мотиви у нього цілком мерзенні. Була б його воля - він Україну би стер з лиця землі. Але, як то кажуть, бадьорому реконструктору Бог рогів не дав. А ось Гаагу з часом дасть. Або свої ж пристрелять. Тим більше, що Гіркін насмілюється постійно критикувати російського "бога" — Путіна. Ось після заяви Путіна знову висловився. "Простіше кажучи, Володимир Володимирович традиційно не сказав нічого. Нічого конкретного. Не сказав ні про мобілізацію, ні про війну..."

Ну, чому ж нічого не сказав. "Якщо хтось захоче втрутитися в ситуацію на Україні з боку і буде створювати загрозу стратегічного характеру - удари будуть блискавичними". Цілком собі загрозливо висловився. Правда, виглядало це досить смішно. Неначе облізлий старий безсилий урка показує іржаву фінку і загрожує пирнути. Ось тільки є сумніви як в силі облізлого бункерного діда, так і в боєготовності «фінки».

Недавня зустріч в Рамштайні міністрів оборони 40 країн показала, що до ядерних загроз облізлого дідка світ перестав ставитися всерйоз. Інакше б НАТО, як і раніше, боялося "розсердити" Путіна. Але вже не боїться. Схоже, що з'явилися якісь розвіддані про те, що "ядерна дубина" Путіна дещо заіржавіла. Що на хвалений "гіперзвук" є свій "болт з різьбленням". Та й розпіарений "Сармат" – теж штука з 20, а не 21 століття. На додачу навіть не запущений у серійне виробництво. А у зв'язку з санкціями на електроніку – ніколи і не буде запущений.

І що ж залишається у облізлого? Застаріла ядерна зброя, яку не вдасться застосувати по-перше, через її допотопність. А по-друге, через те, що «кнопку» буде натискати не особисто Путін, а конкретні офіцери, які на відміну від Путіна - ще хочуть жити. Залишаються орди всіляких бурятів, які підготувати до нинішньої війни просто не реально. Залишається застаріла і закінчується техніка. Ну і божевільний народ, що знаходиться в якомусь наркотичному угарі "победобесия".

Читати такожВійна в Україні протверезила Путіна: чи зважиться він на ядерний удар і мобілізацію в РосіїАле це до пори до часу. Наприклад, в Бєлгороді, Воронежі і Курську, судячи з місцевих пабліків – ставлення до війни дещо змінилося. З'явилися питання, а заради чого, власне, Путін напав на Україну? Чи не звихнувся часом улюблений вождь?

Зрозуміло, що на розумність або моральність «народу-Богоносця» розраховувати не варто. Але базова мотивація цих рабів - страх. І він підбирається все ближче і ближче.

Новини заразКонтакти