Юридичне цунамі дня: у таборі воєнних злочинців прибуло

/ колаж: Главред, фото: сайт Кремля, скріншот: відео

У настільки глибокому юридичному дні Росія ще ніколи не була.

Міжнародний кримінальний суд виписав ордер на арешт екс-міністра оборони Росії Сергія Шойгу і поки ще глави Генерального штабу Валерія Герасимова за звинуваченнями в ударах по цивільних об'єктах і мирних громадянах в Україні.

Список військових злочинців, яких розшукує МКС, розширюється.

Крім того ЄСПЛ визнав Росію винною за позовом України про порушення Європейської конвенції з прав людини в тимчасово окупованому Криму.

Зокрема Росію звинувачували в систематичних переслідуваннях українців за їхню політичну позицію або проукраїнську діяльність на території тимчасово окупованого Криму з моменту його захоплення у 2014 році, або в російській федерації.

У настільки глибокому юридичному дні Росія ще ніколи не була. Навіть за часів СРСР, коли коїлися не менш жахливі злочини радянською владою, а Захід був рішучіший, настільки вагомих висновків і звинувачень не висувалося.

Яскравий приклад того, в яку безодню занурюється Росія за Путіна і занурення це триває.

Це - юридичне цунамі дня! У стані військових злочинців прибуло!

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти