За що не можуть пробачити Шуфрича

Шуфрич і крокодил Годзілла / Колаж Главред, фото суспільне

В кінці листопада через холода Годзілла був млявим, і тільки тоді людям Шуфрича його вдалося зловити.

Шуфрича досі не можу пробачити за те, що його підлеглі заморили нільського крокодила Годзіллу.

Якщо хто не пам'ятає, влітку 2007 року він втік із зоопарку в Маріуполі і півроку жив у ставку ТЕЦ "Азовсталі". Тоді ж місцеве МНС (яке з якоїсь безглуздої випадковості очолював тоді Шуфрич) запустило операцію з його затримання. Однак всі наступні півроку Годзілла багаторазово вибирався з пасток і спритно вислизав від міньйонів дурного Нестора.

В кінці листопада через настання холодів Годзілла був млявим, і тільки тоді людям Шуфрича його вдалося зловити.

Вони навіщось відвезли його в Донецьк, зв'язали йому лапи і морду скотчем і кинули у ванну з водою ("він же крокодил!"). Годзілла в такому положенні, природно, потонув.

Тоді багато (включаючи мене) визнали, що люди Шуфрича вбили крокодила не по природній тупості (хоча цього теж не можна виключати), – а з помсти, так як в довгій епопеї з затриманням Годзілли дурість, бездарність і некомпетентність Шуфрича відбилися буквально як в краплі води.

Згодом у Маріуполі Годзіллі встановили пам'ятник з табличкою: "Годзику Маріупольському".

Цікаво, до речі, яка виявилася доля цього монумента? Чи існує він досі? Або окупанти його знесли?

Ну а те, що через стільки років Шуфрича хоча б по дотичній наздогнала заслужена кара, я вважаю справедливим. (Хоча, звичайно, судити його будуть не за крокодила).

Хто такий Іван Яковина

Народився в Москві, в районі Сокільники, жив там до трьох років. Має українське коріння, предки походять із міста Самбір на Львівщині. З батьками часто переїжджав із міста в місто, проживав у Підмосков'ї, Кишиневі, Санкт-Петербурзі. Навчався в 11 школах.

Закінчив Московський лінгвістичний університет, за спеціальністю — арабіст.

З 2010 року — працював у Києві, писав для сайту «Лента.ру». Після рейдерського захоплення видання у 2014 переїхав до України.

Працює журналістом і політичним оглядачем журналу «Новое время» (Київ), пише Вікіпедія.

Джерело

Новини заразКонтакти