Заздалегідь звинуватили Україну: росіяни анонсували новий теракт

Війна в Україні / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, УНІАН

Росія готує черговий ракетний удар по території України.

Терористи, як і завжди, анонсують свої теракти, звинувачуючи в цьому заздалегідь Україну.

За даними так званої служби зовнішньої розвідки Росії, яка вже давно перетворилася на офіс із генерації фейків і теорій змов на чолі з їхнім головним конспірологом Серьожею Наришкіним, - "Україна має намір інсценувати російський ракетний удар по дитячій установі на контрольованій Києвом території - лікарні або дитячому садку".

Про що це говорить?

Це свідчить про те, що Росія готує черговий ракетний удар по території України, і серед об'єктів, які матимуть намір вразити РОВ, є лікарні та дитячі садки. Загалом, нічого нового в тактиці терористів, за винятком анонсів своїх злочинів, які стають традиційними.

Пам'ятаєте, як у липні Марія Захарова, яка вийшла із запою, заявляла про якесь руйнування Київської ГЕС, інсценоване "Київським режимом"? А 26 серпня, під час масованого ракетного удару російські ракети так само прилітали і по Київській ГЕС.

Власне, найближчим часом слід очікувати ракетного удару, як мінімум, а про цілі було оголошено самими ж терористами. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Останній удар з обмеженим БК був на 4 вересня і тільки за минулі дні ВПК Росії міг виготовити щонайменше 30-40 ракет Х-101/555 і КРМБ "Калібр". І це тільки виробництво за вказаний період.

Не втрачайте пильності.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти