Зло ніколи не зникає

Війна в Україні / Колаж: Главред, фото: 43 окрема механізована бригада, 66 окрема механізована бригада

Війна в Україні, продовження протистояння в Ізраїлі і далі за списком - момент істини для всього людства.

Зло ніколи не зникає. Воно може на час опинитися похованим під уламками Берлінської стіни, але як тільки ми втрачаємо пильність, воно знову вилазить назовні. І той факт, що після закінчення холодної війни і тотального тріумфу свободи багато громадян на Заході не усвідомлюють, що демократія – це єдиний спосіб прогресу, дивляться на Китай, знаходять симпатії до ХАМАС і бен Ладена, те, що Путін має підтримку у вільному світі, говорить про те, що ми втратили орієнтир.

Війна в Україні, продовження протистояння в Ізраїлі і далі за списком - момент істини для всього людства.

Перемога України є необхідною умовою для початку змін. Перемога України - це більше, ніж відновлення територіальної цілісності, більше, ніж історична справедливість. Це насправді історичний шанс для всього вільного світу нарешті зрозуміти, що компромісу з вампірами і вбивцями бути не може.

На Заході часто міркують про те, як "самовіддано" вони допомагають фінансами і зброєю. Але Україна сьогодні платить кров'ю, людськими життями. І це неоплатний борг всього людства перед Україною, яка стримує сили зла, затуляючи світ від фашизму. Безприкладний героїзм українців і рішучість не підкоритися злу - найпотужніший енергетичний імпульс, який наповнює вільний світ сьогодні.

Зараз на фронті все складається не так, як хотілося б, і тим не менш героїчна боротьба триває. У підручниках історії буде написано: зміни на Заході, після 30 років ганьби і відступів, трапилися тому, що Україна вистояла і - ми всі в це віримо - перемогла.

Хто такий Гаррі Каспаров

Гаррі Кімович Каспаров (нар. 13 квітня 1963, Баку, Азербайджанська РСР) – радянський та російський шахіст азербайджанського походження, тринадцятий чемпіон світу з шахів, шаховий літератор і політик. Каспаров є восьмиразовим переможцем Всесвітніх Шахових олімпіад. Окрім того, він є володарем одинадцяти шахових "Оскарів" (призів найкращому шахісту року). Деякі експерти вважають Каспарова найкращим шахістом усіх часів.

Гаррі Каспаров – активний противник путінського режиму та війни в Україні. На даний момент є політичним втікачем та переховується в Хорватії, громадянином якої є з 2014-го року, пише Вікіпедія.

Джерело

Новини заразКонтакти