Звірячий злочин росіян на фронті: що треба знати

Росіяни влаштували новий злочин / Колаж Главред, фото СБУ, pixabay

За логікою російських пропагандистів, десь у Курській області знайшли тіло українського військового, роздягнули його і притягли в групу полонених?

Черговий розстріл полонених російськими окупаційними військами створив такий резонанс, що пропагандистські майданчики стрімко стали шукати виправдання цій жорстокості і військовому злочину.

При цьому, зважаючи на вкрай обмежений інтелект, вони ретранслюють повну нісенітницю про те, що на фото, наприклад, усі живі, окрім одного, вбитого пострілом у голову, якого могли притягнути невідомо звідки, а інші взагалі заявляють, що була спроба чинити опір, ось їх і розстріляли.

Тобто, за логікою російських пропагандистів, десь у Курській області знайшли тіло українського військового, вбитого в голову, роздягнули його і притягли в групу полонених? Навіщо ось це все робити, з якою метою?

Довод того, що ті, хто здався в полон, могли спробувати чинити опір, тим більше звучить ще більш безглуздо. Усі роздягнені лежати обличчям донизу із закладеними руками за голову. Як вони могли в таких умовах чинити опір і бути розстріляними, перебуваючи в цьому положенні, обличчям у землю, руки за голову, без зміни положення тіла?

До речі, верифіковано застрелений у голову військовий, не тільки роздягнений, а й тримає руки за голову, тобто, приволокти його бездиханне тіло звідкись і ось так покласти, навіщо заморочуватися?

Російські версії розметаються в пух і прах, а на поверхні черговий злочин і спроба залякати, а так само спровокувати. Вони не тільки намагаються залякати українських військових психологічним наративом "в полон не беремо!", а й намагаються спровокувати на дії у відповідь. Чекають, коли ми теж почнемо мстити за наших хлопців розстрілами їхніх героїчних сифілітиків, щоб потім зібрати Радбез ООН і звинуватити нас у військових злочинах.

Суть цих акцій гранично ясна. І тут я можу сказати лише одне.

Тварини. Не люди. Тварини звичайні.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Новини заразКонтакти