"Аналоговнєтна" російська ППО вже чекає превентивного глобального удару по РФ

9 червня 2024, 20:48
923
Якщо російську ПВО долають невеликі групки українських дронів, уявіть, наскільки ефективно нищівним буде одночасний залп 3-4 тисяч "томагавків" і "сторм шедоу".
Су-57
У Росії вперше вражено Су-57 / Вікіпедія

Ураження Су-57 на аеродромі, цієї ікони культу аналоговнєтного ідолопоклонства, є комунікаційною катастрофою для Кремля.

Просто тому, що завжди, коли справи у росармії чи росдипломатії йдуть не дуже, умовний Кісєльов увечері розповідає нації унітазозбирачів: ето ми єщьо не в полную сілу, пачіму до сіх пор на фронтє нє прімєняются "армати", Су-57 і т. п., вот єслі нас винудят, то тагда ми вазьмєм отету вундервафлю, і!..

відео дня

А факт у тому, що в них не вистачає ПВО, навіть щоб захистити ту саму потенційну вундервафлю в глибокому тилу. І тактика превентивного переможного безʼядерного глобального удару по РФ, свого часу запропонована американськими генералами, яка колись здавалась нереалістичною, тепер виглядає абсолютно адекватним планом.

Суть цієї тактики: нанесення ударів по носіям і майданчикам розміщення/зберігання ядерної зброї РФ, аеродромам, флотам та сухопутним військовим базам без застосування зброї масового знищення військами США і Великобританії.

'Аналоговнєтна' російська ППО вже чекає превентивного глобального удару по РФ
Су-57 характеристики / Інфографіка: Главред

Коли я читав про цю операційну доктрину років 15 тому, мені вона видавалась не лише надто гуманістичною, а й злочинно самовпевненою з боку американських штабістів. Однак час доводить правоту і справедливість ощадливого ставлення до природи західних генералів.

Якщо російську ПВО долають невеликі групки українських дронів, вражаючи найсучасніші зразки російських озброєнь у тилу РФ (а ще згадайте про пошматований дронами Чорноморський флот, розгромлені радіолокаційні станції), уявіть, наскільки ефективно нищівним буде одночасний залп 3-4 тисяч "томагавків", "сторм шедоу", за підтримки десятків "ріпперів" із сотнями "хелфаєрів" на них плюс друга хвиля у вигляді б1 і б2.

У міф про спроможність Росії воювати хоча б проти США (навіть без участі решти НАТО) вже не вірять, думаю, навіть найзатятіші росіянські "воєнкори".

Хто такий Михайло Ганницький?

Михайло Ганницький - український журналіст, колумніст, шеф-редактор УНІАН. Закінчив Інститут журналістики КНУ імені Т.Г. Шевченка. Колишній головний редактор Сегодня.uа. Член Національної спілки журналістів України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти