"Ангарський маніяк" після фронту займе своє місце в Держдумі

15 січня 2023, 13:30
Якщо Попков виживе на фронті, то з часом одягне костюм від Бріоні, начепить знак "ЄР" і займе місце в Держдумі.
Попков
"Ангарсткий маніяк" Попков / Медуза

"Ангарський маніяк", міліціонер попков убив 80 дівчаток і жінок. Зрозуміло, він старанно ґвалтував свох жертв, переважно, в момент їхньої агонії. У хвилину натхнення попков міг урізноманітнити звичайний репертуар: вирізати серце або очі, відрізати дамі груди і пальці.

Хто такий Михайло Попков

Михайло Попков, відомий як "Ангарський маніяк" (нар. 7 березня 1964) - Російський серійний вбивця і ґвалтівник. У період з 1992 по 2010 рік скоїв 80 доведених вбивств в Іркутській області, головним чином в Ангарську і його околицях: його жертвами стали 79 жінок і міліціонер. Михайло Попков був молодшим сержантом МВС РФ і до звільнення в 1998 році з міліції скоював деякі злочини у формі міліціонера і на службовій машині, пише Вікіпедія.

Був спійманий і отримав довічне. Сьогодні "Ангарський маніяк" зрозумів, що його унікальні навички дуже потрібні батьківщині у його війні з Україною. (Відзначимо, що попков абсолютно правий: злочинна війна потребує злочинців.)

відео дня

Прохання про переведення з Мордовської колонії "торбеевский централ" на фронт він вже написав і подав.З огляду на високу кваліфікацію попкова і його дорогоцінний досвід, "Ангарський маніяк", безсумнівно, буде затребуваний. Він отримає погони, зброю і статус. Всякі ПВК ще й поб'ються за цей дорогоцінний кадр.

Якщо попков виживе на фронті, то з часом одягне костюм від Бріоні, начепить знак "ЄР" і займе місце в Держдумі. Якщо загине - то його ім'ям в Ангарську назвуть школи, а то і сибірську академію права. Там якраз дуже багато дівчат з ще не вирваними серцями.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти