Ангела Меркель псує всю красу

14 серпня 2021, 06:30
Заслуженій фрау хочеться попрацювати гінцем, що приносить погані звістки.
Зеленський Меркель
Меркель хочеться попрацювати гінцем, що приносить погані звістки / Reuters

Влада активно готується до нового сезону, який може виявитися несподіваним і з наслідками.

СБУ пресує радикалів, які потенційно можуть вийти на вулиці. ОП формує "зелений комсомол", який повинен у разі чого виступити на публічний захист влади.

Депутати розкотилися країною, як розкидані помідори, із завданням, гідним Шерлока Холмса: з лупою вишукувати приклади успіхів влади і гучно робити їх публічними.

відео дня

З інспекційною перевіркою країною проїхав Дмитро Разумков - і продемонструвати, що формально саме він друга людина в країні, а зовсім не деякі, які так думають, а також нагадати, що в повноваження Верховної Ради входить саме контроль виконавчої влади.

А ще й досить представницька "Кримська платформа" збирається. У всякому разі, достатня, щоб вивести з рівноваги Кремль і його дипломатичну обслугу.

І все б при владі непогано, проте Ангела Меркель псує всю красу. Річ навіть не в тому, що перед візитом до Володимира Зеленського канцлер ФРН заїжджає до Володимира Путіна: ну хочеться заслуженій фрау попрацювати гінцем, який приносить погані звістки — її справа. Образа саме в хронології її приїзду.

читайте такожЧи дійсно почалося падіння рейтингу ЗеленськогоРозумієте, друзі приходять до тебе на День народження і святкують з тобою разом до самого кінця. Начальник, якщо він тебе поважає, теж повинен заїхати на годинку, привітати, щоб всі гості побачили, що ти у начальника в авторитеті.

А ось напередодні свята заїжджають тільки кредитори - мовляв, гуляти зібрався? Ну, гуляй-гуляй, не забувай тільки, що час відповіді за зобов'язаннями наближається неухильно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти