Армія бомжів і волоцюг: чому Росія програла війну, а Україна ще її не виграла

7 березня 2022, 10:07оновлено 30 березня 2022, 16:41
4707
Найближчі ночі будуть важкими, тому що ворог буде бомбити українські міста та рівняти їх під нуль.
Війна в Україні ведеться на виснаження
На концерт Кобзона з України вже вирушило понад 11 тисяч російських військових

Росія в міжнародній ізоляції, а її економіка знаходиться в переддефолтному стані. Але для того, щоб повністю запустити економічний колапс у Росії, необхідно почекати ще два-три тижні. Інфляція та безробіття запустять погані для Кремля процеси, а там і сепаратистські сили піднімуть голову.

Вже зрозуміло, що ця війна на виснаження. Росія хоче нас деморалізувати вбивствами цивільних та руйнуванням інфраструктури, тому що у неї немає воєнних успіхів. Наша ж армія стоїть міцно. Задача України – вбивати якомога більше ворогів та знищувати техніку. І в наших захисників це дуже гарно виходить.

Путін уже почав давати "героїв" посмертно. Озвучено шашечку фінансових виплат за смерть, поранення та інвалідність на війні з Україною. Кремль уже визнає великі втрати своїх волоцюг в Україні, а це вже понад 11 тисяч вільних слухачів концерту Кобзона. Щодня – понад тисяча втрат російських фашистів, просто катастрофа.

відео дня

читайте такожЧому Путін постарається завдати максимальної шкоди в найближчі дні-тиждень

За останню добу ЗСУ не лише зберегли контроль над усіма містами, але й провели успішні контрнаступи під Харковом, Маріуполем та Миколаєвом. На жаль, вороги знову взяли Бучу-Бородянку-Ірпінь, та чинять там безчинство, мародерство та ґвалтують все живе. Фашист показує своє істинне обличчя. Але нам вигідно розтягувати російські колони і бити їх. Тому не треба здіймати паніку, якщо ми десь відступаємо. Це воєнна стратегія Ставки, яка працює.

Міжнародна допомога надходить, озброєння – також. НАТО не буде воювати за Україну, як і закривати небо. Тому що Захід продовжує боятися хворого неадеквата. Але й не треба розганяти зраду і кричати, що нас усі кинули. Нам ніхто не допоможе, якщо ми самі себе не врятуємо. І тут наш інстинкт самозбереження працює дуже гарно. Всі працюють на оборону, на державу, і всі однаково вболівають за нашу армію.

читайте такожДута непереможність Росії

Найближчі ночі будуть важкими з огляду на те, що ворог буде бомбити наші міста та рівняти їх під нуль. Але це лише збільшує наш опір, збільшує рівень русофобії та ненависті до ворогів. За цю декаду боїв наша держава не розвалилася; військове управління не розсипалося; президент не втік; громадяни не втратили мотивацію та оптимізм. Всі б'ють фашиста, а світ захоплюється мужністю та силою українців та українок.

У ворога все горить під ногами. Кожен його крок, кожне переміщення його колони відомо нашій армії. Громадяни про все повідомляють, тільки-но бачать, що московські війська заходять у населений пункт. Українці не хочуть "руського миру" і в тилах у ворогах розгортають спротив та партизанські дії.

читайте такожЧому війна в Україні – не на тиждень-два, а на місяці

Ми ще не виграли цю війну, але щодня ми наближаємо перемогу. Ми стоїмо день, а для ворога цей день, як ціла декада. Гляньте на цю армію бомжів та волоцюг! Вони ніколи нас не завоюють. А міста ми побудуємо ще кращі, ніж були. Все відновимо, головне – зберегти Київ та державність.

Анатолій Октисюк, політичний експерт аналітичного центру Democracy House

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти