Армія мародерів драпонула з острова Зміїний

30 червня 2022, 15:22
Економічну війну Росія програє. Але вона не може виграти і в справжній війні.
Острів Зміїний
Росіян вибили з острова Зміїний / Фото УНІАН

Армія мародерів, підібгавши щурячий хвіст, драпанула з острова Зміїний слідом за російським кораблем. Її керівництво заявило, що це не відступ, а "жест доброї волі". Так само вони в майбутньому пояснять і свою неминучу втечу з України.

Відповідь на питання, хто переможе в протистоянні Росії і Заходу, очевидна. Захід на порядки перевершує Росію за всіма показниками: за економічною та військовою потужністю, сучасними технологіями, навіть за людськими ресурсами.

читайте такожБити Росію-привчати її до доброї волі: Подоляк закликав до нових ударів по ворогу після зміїногоВже кілька місяців Захід, вправляючись як у тирі, вбиває різні галузі російської економіки. Ба-бах, і автопром знищений. Ба-бах, цивільна авіація загнулася. Ба-бах, ай-ті галузь зібралася і поїхала. На підході видобуток вугілля, металургія. Потім нафта і газ.

відео дня

Економічну війну Росія програє. Але вона не може виграти і в справжній війні. Я вже й не кажу про війну з НАТО (смішно, коли ті, хто не зміг утримати Зміїний, загрожують Лондону і Нью-Йорку). Їм і Україну не перемогти.

З величезними труднощами вони захоплюють окремі населені пункти, попередньо перетворивши їх на руїни. А далі що? Навіщо недоумкуватим ці руїни? Анексувати? Але їх же тоді відновлювати доведеться. А звідки на це ресурси, тим більше в умовах санкцій. Який в цьому всьому сенс? Немає відповіді...

У будь-якому випадку, просто знищити в сусідній державі багато тисяч життів, десятки міст і сіл, сотні різних підприємств і об'єктів інфраструктури, тисячі будинків, а потім тихо драпонути, як зі Зміїного, не вдасться. За все доведеться заплатити. Репарації Росія потім виплачуватиме Україні десятиліттями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти